Ольга Харлан та Дмитро Дікусар розповіли, чим будуть дивувати у фіналі «Танців з зірками», та дали оцінку конкурентам (ексклюзивно у «Твоєму дні»)

Фіналісти шоу «Танці з зірками» Ольга Харлан та Дмитро Дікусар розповіли про підготовку до останніх танців сезону на проєкті та дали оцінку своїм конкурентам.

Вже цієї неділі, 28 листопада, відбудеться грандіозний фінал найбільш танцювального шоу країни «Танці з зірками». За перемогу будуть змагатися пари Ольга Харлан і Дмитро Дікусар, Артур Логай і Анна Кареліна, Костянтин Войтенко і Роксоляна Маланчук. Сьогодні ексклюзивно у шоу «Твій день» Ольга Харлан та Дмитро Дікусар розповіли про свій шлях на проєкті та дали оцінку виступам і потенціалу своїх конкурентів.

Loading...

Нагадуємо, що голосування за улюблену пару фіналістів триває протягом тижня! До голосів, які ви надсилали попереднього ефіру та оцінок суддів у півфіналі, додаються усі, які ви надішлете протягом цього тижня та впродовж суперфіналу, а також бали від суддів за танці у суперфіналі. Як проголосувати за улюблену пару, читайте тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шлях до суперфіналу "Танців з зірками" олімпійської чемпіонки Ольги Харлан: найкращі виступи та найяскравіші моменти

Ольга Харлан зізналася:

«Я думала, що я буду танцювати 5-6 ефірів, не більше. Адже в мене не було такої аудиторії фанатів, як у інших зірок. Але я вірила, що завдяки своїй праці, та тандему із Дімою я зможу навчитися танцювати та пройти далі. Я не звикла здаватися».

Дмитро Дікусар, виявляється, був налаштований навпаки відразу на фінал. Він розповів – одразу, коли дізнався, що буде танцювати у парі з Олею Харлан, відчув присмак перемоги. Дивіться перший виступ цієї пари на «Танцях з зірками»:

Loading...

Дмитро Дікусар сказав, що танцювати з такого рівня партнеркою для нього величезна честь і додав:

«Коли мені сказали, що я буду танцювати з олімпійською чемпіонкою Олею Харлан, і я побачив наші прізвища поруч, то відчув, що для мене це велика честь. Я щоразу ловлю себе на думці, що я танцюю зі спортсменкою номер один у світі. Я вірю в цю людину і в перемогу на 100%».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Артур Логай на «Танцях з зірками»: шлях до суперфіналу (цікаві факти, неповторні образи та постановки)

Ведучі шоу «Твій день» запитали Ольгу та Дмитра, чого від них чекати у фіналі. Дмитро зізнався, що хотів би станцювати на пілоні, але поки не може точно сказати, чи вдасться це зробити у фіналі. А ось Оля сказала:

«Ми вже літали на полотнах, вогонь був, вода була. Але ми ще точно будемо вражати».

Дивіться, як у півфіналі Ольга Харлан, Дмитро Дікусар та Санта Дімопулос танцювали віденський вальс з елементами повітряної гімнастики:

Loading...

Своїх конкурентів Артура Логая та Костянтина Войтенка Ольга Харлан оцінила однаково високо. Вона вважає, що вони різні, в кожного своя тактика, кожен з них бере участь у чесній боротьбі за перемогу. А Дмитро Дікусар зізнався, що йому більше подобається як пара Артур Логай та Анна Кареліна, вони дивують ефектними, видовищними танцями. А ось Костянтин Войтенко йому більше подобається як сольний виконавець, його одиночні танці були дуже майстерними, вважає Дікусар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шлях актора Костянтина Войтенка до суперфіналу «Танців з зірками»: згадуємо вражаючі танці та особисті драматичні моменти

Насамкінець про свої майбутні виступи у фіналі «Танців з зірками» Дмитро Дікусар сказав:

«Ми станцюємо про наш шлях на проєкті: тяжкий, як і в спорті, але переможний».

Грандіозний фінал "Танців з зірками" відбудеться вже скоро: 28 листопада о 21:00 на каналі 1+1Квитки на останній ефір сезону можна придбати, натиснувши на посилання.

Більше новин