Шлях до суперфіналу "Танців з зірками" олімпійської чемпіонки Ольги Харлан: найкращі виступи та найяскравіші моменти

Танці з зірками
Шлях Ольги Харлан до фіналу Танців з зірками: найкращі виступи та найяскравіші моменти

Згадуємо, яким був шлях до фіналу "Танців з зірками" олімпійської чемпіонки Ольги Харлан та її партнера Дмитра Дікусара.

Поділитися:

У неділю, 28 листопада на нас чекає суперфінал шоу «Танці з зірками». За перемогу у проєкті будуть боротися три пари: Ольга Харлан та Дмитро Дікусар, Артур Логай та Анна Кареліна, Костянтин Войтенко та Роксоляна Маланчук. Згадуємо шлях до фіналу олімпійської чемпіонки Ольги Харлан та її партнера, танцюриста та хореографа Дмитра Дікусара.

Нагадаємо, лінії для голосування за пари лишаються відкритими увесь тиждень. Всі голоси, віддані за Ваших фаворитів сумуються: голоси за минулий ефір та бали суддів за танці у півфіналі, голоси за цей тиждень, голоси за ефір 28 листопада та оцінки, отримані від суддів за танці у суперфіналі. Як проголосувати за улюблену пару, читайте тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ольга Харлан та Дмитро Дікусар у пост-шоу «Танців з зірками»: розмови про омріяне суддівство та омріяний кубок

Свій шлях на проєкті пара розпочала з пасодобля. За свій перший танець Ольга Харлан та Дмитро Дікусар отримали усього 15 балів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця «Танців з зірками» Ольга Харлан прокоментувала свій костюм та низькі оцінки суддів

Пара запам'яталась відразу частково через свої ефектні костюми, які після коментарів суддів спричинили обговорення щодо їх зручності для такого танцю.

Харлан фото

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спортсмени на паркеті "Танців з зірками": чи є у них перевага в підготовці? (коментує Олена Шоптенко)

На другому ефірі пара танцювала квікстеп. 

Далі їх шлях на "Танцях з зірками" продовжився запальним та пристрасним танго. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танго на виживання на «Танцях з зірками»: Макс Чмерковський прокоментував танець кожної з пар (ексклюзив)

На четвертому ефірі, у Ніч латини, Ольга Харлан та Дмитро Дікусар танцювали самбу. 

На п'ятому ефірі, у вечір Кінофільмів пара перенесла глядачів у ностальгічні спогади: Ольга Харлан та Дмитро Дікусар закружляли у віденському вальсі в образах із легендарного "Тітаніка".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитра Дікусара порівняли з Леонардо Ді Капріо: «Дайте вже йому заслужений кубок»

На шостому ефірі — Вечорі кумирів — для Ольги Харлан підготували справжній сюрприз. До номеру пари доєдналася сестра Ольги Тетяна. Сама ж Ольга про це нічого не зала до самого завершення їх фрістайлу. Дивіться реакцію щирого здивування, коли сестра Олі зняла шолом фехтувальниці: 

Харлан зізналася, що вважає свою сестру справжнім талісманом і саме її присутність на Олімпіадах допомагала їй перемагати. Символічно, що саме на останній Олімпіаді-2020, що відбулась цього року і стала неуспішною для Харлан, сестри поруч з Олею якраз не було. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ольга Харлан у Вечір Кумирів розповіла, чому насправді програла на Олімпіаді в Токіо (номер-СЮРПРИЗ на "Танцях з зірками")

Далі пара вражала виконанням форкстроту на 7-му ефірі шоу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли фінал «Танців з зірками»: незабаром стануть відомі імена переможців 5-го сезону

Румба у виконанні Ольги Харлан, Дмитра Дікусара та Анни Різатдінової за мотивами "бондіани":

Далі у пари почались справжні випробування. Дмитро Дікусар захворів, Ольга готувала танець з танцюристом Дмитром Жуком. У день виступу виявилося, що і Ольга Харлан захворіла. У прямому ефірі показали запис із першого прогону: без макіяжу та костюмів. Ольга Харлан та Дмитро Жук виконали танго під пісню гурту "Океан Ельзи" – "Не питай".

Наступні два танці пара виконала із самоізоляції. Завдяки новітнім технологіям картинку першого танцю "перенесли" прямісінько на паркет, хоча самі зірки танцювали у порожній залі вночі. Дмитро Дікусар та Ольга Харлан виконали ча-ча-ча.

Другий танець цього ж ефіру Ольги Харлан станцювала разом зі своєю старшою сестрою-талісманом Тетяною. Це була вже друга поява сестри Олі на "Танцях із зірками" і Харлан наголосила, що Тетяну вже можна вважати повноправною учасницею шоу. Наприкінці ефіру стало відомо, що у пари негативний тест, і Оля Харлан та Дмитро Дікусар встигли навіть доїхати до знімального павільйону на шоу результатів.

У вечір під хіти MONATIK Ольга Харлан та Дмитро Дікусар танцювали дуже пристрастний танець "під дощем" із суддею проєкту Максимом Чмерковським. Тріо виконало аргентинське танго.

Також, пара виконала джайв у рамках бальної програми ефіру, який для них обрали глядачі шоу "Танці з зірками".

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Артур Логай, Ольга Харлан та Костянтин Войтенко за крок до фіналу: що стане найбільшою мотивацією до перемоги у "Танцях з зірками"

У півфіналі Дмитро Дікусар та Ольга Харлан танцювали із переможницею минулого сезону "Танців з зірками" Сантою Дімопулос. Тріо у прямому сенсі кружляло над паркетом.

Танець мав такий видовищний акробатичний фінал: 

Харлан, Дікусар та Санта Дімопулос фото

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я звик до файних жінок, але зараз приємно, що на це дивиться вся країна", – Дмитро Дікусар прокоментував танець з Харлан та Дімопулос

Другим танцем півфіналу пара виконала румбу, яку для них обрав Артур Логай.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танці з зірками 2021: всі виступи учасників у півфіналі (ВІДЕО)

Чим Ольга Харлан та Дмитро Дікусар будуть вражати у суперфіналі? Побачимо вже 28 листопада о 21:00 на каналі 1+1Квитки на фінал "Танців з зірками" можна придбати, натиснувши на посилання.

Новини по темі