Шлях актора Костянтина Войтенка до суперфіналу «Танців з зірками»: згадуємо вражаючі танці та особисті драматичні моменти

Танці з зірками
Костянтин Войтенко: його шлях у шоу "Танці з зірками"

28 листопада відбудеться суперфінал шоу «Танці з зірками». До цього етапу дійшов актор Костянтин Войтенко: згадаємо, який був його шлях на проєкті.

Поділитися:

Цієї неділі, 28 листопада, о 21:00 на каналі 1+1 відбудеться суперфінал головного танцювального шоу країни «Танці з зірками». За Кубок змагатимуться три пари: Ольга Харлан та Дмитро Дікусар, Артур Логай та Анна Кареліна, Костянтин Войтенко та Роксоляна Маланчук. Згадаємо непростий шлях Костянтина Войтенка на проєкті.

Нагадуємо, що голосування за улюблену пару фіналістів триває протягом тижня! До голосів, які ви надсилали попереднього ефіру та оцінок суддів у півфіналі, додаються усі, які ви надішлете протягом цього тижня та впродовж суперфіналу, а також бали від суддів за танці у суперфіналі. Як проголосувати за улюблену пару, читайте тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Номер Костянтина Войтенка визвав суперечку суддів на шоу "Танці з зірками": про що сперечалися і чому

Розпочалася історія Костянтина на шоу повільним вальсом. Тоді він заявив їхню пару як нестандартну: вперше в житті Войтенко зізнався, що відчуває себе заручником свого тіла, тож коли тільки домовлявся брати участь в проєкті, попросив, щоб партнерка була висока. 

Неможливо не звернути увагу на образ Роксоляни: їй дуже личить блондиниста перука.

Войтенко та Маланчук

Наступного тижня Костянтин станцював чуттєву самбу. Тоді він розповів про те, що у них в родині йде розлад, і все через участь Войтенка у шоу: його запросили як зірку, а дружина вирішила спробувати себе як танцівниця. Подалась на кастинг, проте не пройшла. Саме після цього моменту пара пішла до психолога.

Зверніть увагу на костюм Кості: стильні штани кльош та картатий піджак ідеально пасують ніжному, проте з перчинкою, образу Маланчук.

Войтенко та Маланчук

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Артур Логай, Ольга Харлан та Костянтин Войтенко за крок до фіналу: що стане найбільшою мотивацією до перемоги у "Танцях з зірками"

У ефір, коли треба було розповісти про рік, що змінив життя зірки, Костянтин Войтенко зазначив: саме у 2020 році він відпустив величезну образу на батька, яка була присутня у нього з дитинства. Батько Кості зловживав алкоголем та пішов з родини тоді, коли маленькому Войтенко було півтора року. Тільки рік тому актор знайшов у собі сили та поговорив з батьком та збагнув, що попри те, що усе життя ненавидів тата, зараз він його любить. Контемп був надто зворушливим: Роксоляна та Костянтин зображали пару, яка свариться, а наприкінці танцю до них прийшла на сцену дівчинка, яка символічно тримала в руках картонний дім.

Наступний, четвертий, ефір максимально контрастує з попередніми! На цей раз пара танцювала запальне ча-ча-ча! Тоді ж розпочалась битва трьох секс-символів проєкту, але Войтенко запевнив: він змалечку був улюбленцем усіх найгарніших дівчат.

Неможливо не звернути увагу на костюми Кості та Роксоляни: у Маланчук екзотично-морський костюм з акцентом на величезних мушлях, а от у Костянтина – червоні шорти з величезним надписом "SEXY".

Войтенко та Маланчук

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Костянтин Войтенко у "Світському житті" назвав причину своєї сімейної кризи

На п'ятому ефірі, у вечір кіно, Костянтин був Чарлі Чапліном! Як зазначив сам Костя, для Чарлі зріст був неважливий, тож він теж хоче усім доказати, що те, наскільки ти високий, не має значення.

Пара чудово вжилася в ролі акторів "німого" кіно:

Войтенко та Маланчук

А в наступному ефірі, у вечір кумирів, Костя розповів про те, що Григорій Чапкіс надихнув його прийти на проєкт. До речі, схожість з Григорієм у низькому зрості Войтенко також відмітив:

А протягом усіх цих ефірів сварки родини Войтенків продовжувалися. На екваторі шоу, в родинний ефір, Костя запропонував дружини станцювати з ним, але саме в цьому танці відбулося те, чого не було за всю історію українського проєкту: зірка виконала танець сама.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина Костянтина Войтенка підтримала чоловіка: він спить по 4 години і тренується без вихідних, але не жаліється і танцює краще за всіх

У наступному ефірі Костя знову йде проти правил — у вечір тріо на паркеті було аж чотири зірки: пара Войтенка та Маланчук, Макс Єжов та Оля Фреймут!

Подивіться на ці кумедно-милі сукні благородних панянок! До речі, за сюжетом танцю, вони якраз проходили навчання у школі етикету.

Войтенко, Маланчук, Єжов

Перед наступним танцем Костя зізнався: найбільший його страх – втратити родину. Тоді він станцював історію початку стосунків з дружиною Валентиною під пісню "Океан Ельзи – Зелені Очі". Він вже вдруге запрошує Валентину на "Танці з зірками":

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неочікувано: Костянтин Войтенко назвав найтехнічнішого конкурента, якого боїться, і це – не Логай

Від пристрасного пасодоблю до швидкого, але ніжного віденського вальсу: на цьому ефірі Логай кинув виклик Войтенку зробити хоча б декілька підтримок! Дивіться, як це вийшло:

Образ Роксоляни неймовірно повітряний та легкий: рожева пишна сатинова сукня.

Войтенко та Маланчук

Наступний танець був надважливим для Кості: він втретє запросив дружину вийти з ним танцювати та навіть приготував для неї найгарнішу сукню. Чи все ж доєдналася до танцю Валентина? Дивіться:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Це сталося: дружина Войтенка вибігла на паркет після драматичного танцю Костянтина

На наступному ефірі, у чвертьфіналі, Войтенко нарешті заявив: помирився з дружиною та отримав роль у крутому серіалі. Нарешті все владналося! А от на паркет він вийшов з людиною, яка точно усім довела, що зріст не має значення, і це – MONATIK:

Роздивимося ближче образ Кості: оксамитовий костюм "LOBBY BOY" глибокого вишневого відтінку. Роксоляна теж була у дуже незвичному образі: цікаве рішення із чорними зірками на бірюзовій сукні, чи не так?

Войтенко та Маланчук

В тому ж ефірі пара Кості та Роксоляни готували танго та румбу. Тоді глядачі голосували, який танець хочуть побачити більше. Для них обрали румбу:

Півфінал! На тому тижні Костянтин Войтенко танцював з актором та коміком Ігорем Ласточкіним, який отримав перемогу в одному з минулих сезонів шоу. Костя був дуже радий тому, що танцює з Ігорем, адже він теж маленького зросту та зміг перемогти на проєкті.

Другим танцем була самба, яку для Войтенка обрала Ольга Харлан. Дивіться, як вони станцювали:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Костянтин Войтенко в ефірі "Танців з зірками" звернувся до дружини : "Вибач мені, будь ласка, що я обговорював нашу сварку на всю країну"

Чим же буде вражати у фіналі Костянтин: підтримками Роксоляни, за що його завжди підсмикує Артур Логай, чи, можливо, повноцінним танцем з дружиною, з якою вони все ж дійшли до згоди? Побачимо вже 28 листопада о 21:00 на каналі 1+1. Квитки на фінал "Танців з зірками" можна придбати, натиснувши на посилання.

Новини по темі