Мазур, Таран, Мосейчук, Вітвіцька і Падалко підготували поетичний подарунок Україні до Дня Незалежності

Колектив ТСН зачитав вірш Сосюри напередодні Дня Незалежності

До Дня Незалежності України колектив Телевізійної служби новин привітав українців зі святом, виконавши знаменитий вірш відомого українського поета Володимира Сосюри.

У відеопривітанні ведучі Алла Мазур, Лідія Таран, Наталія Мосейчук, Святослав Гринчук, Соломія Вітвіцька, Марічка Падалко, кореспонденти, журналісти та редактори ТСН зачитали відомий вірш «Любіть Україну!».  https://www.youtube.com/watch?v=gjYxuD4dPHU

Менш ніж за добу з моменту публікації відео на офіційній сторінці ТСН у Facebook ролик переглянуло майже 270 тисяч користувачів, залишено більше сотні коментарів, більше шести тисяч уподобань та більше, ніж сім тисяч репостів.

Нагадаємо, 24 серпня, у День Незалежності України Телевізійна служба новин разом із редакцією «Сніданку з 1+1» підготують святковий телемарафон, в рамках якого буде транслюватись військовий парад у Києві, а також інших регіонів України. В рамках марафону «Сніданку» о 11:30 на Михайлівській площі відбудеться відкритий урок з української мови від постійного експерта і ведучого Олександра Авраменка.

За додатковою інформацією звертайтеся до групи просування інформаційного мовлення 1+1 медіа, +38 044 490 0101, prgroup@1plus1.tv; https://media.1plus1.ua/

Більше новин