Відома навідниця САУ "Принцеска" вийшла заміж: ексклюзив ТСН

Навідниця “Принцеска” вийшла заміж за коханого, якого не показувала навіть подругам.

Найвпізнаваніша білявка ЗСУ, конотопська навідниця САУ, авторка пекельних роликів під ніком "Принцеска" вийшла заміж. Коханого до весілля дівчина не показувала навіть подругам. Хто ж зміг розтопити серце Тетяни Чубар?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відома навідниця "Принцеска" стала командиром гармати і планує пофарбувати САУ в рожевий (Тетяна Чубар про 100 днів війни)

Весілля влаштували у кафе із символічною назвою «Конотопська відьма». Мрія перефарбувати САУ в рожеве у Тетяни не справдилася, тож вона ввела дрес-код на весілля: рожевий. Білу сукню та фату вона вдягає уперше, хоч у свої 25 – вже мама двох синочків. Подробиці про свого обранця Тетяна тримає в секреті, бо вважає, що щастя любить тишу:

"Це Міша, мій наречений. Тепер вже в мене є моя спина, яка мене прикриє і захистить".

Михайло – військовослужбовець родом із Запоріжжя. Познайомилися вони на службі два роки тому: Тетяна косила траву, чим і здивувала Михайла. Рішення одружитися, зізнаються, виникло одночасно.

"Навіть те, що йде війна, життя далі продовжується, і треба йти далі, не зупиняється нічого. І ми так вирішили – треба весілля, треба зібрати всіх родичів, давно всі не бачилися", — каже Тетяна

На весіллі знаменитої навідниці САУ – родини обох наречених, зі служби відпустили навіть її батька-військовослужбовця. 

 "Думаю, що скоро назад перейду в кросівки, берці, тому що на каблуках незручно", — сміється дівчина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Весілля на передовій: українська снайперка вийшла заміж і показала зворушливі фото

Медового місяця у подружжя, на жаль, не буде. Служать молоді поки у різних бригадах:

"Я не хочу, щоб нас розлучило багато кілометрів, я хочу, щоб ми були в одній бригаді, разом. Ходити на роботу разом, водити дітей в садочок, в школу, вже все".

Військової служби Тетяна кидати не збирається і в декрет поки не планує, але не приховує, дещо стомилася від популярності в соцмережах, прагне тиші. Зараз для неї сімейне життя — це служба з чоловіком в одній бригаді, разом, до перемоги. 

Дивіться, хто таємничий обранець навідниці "Принцески":

Більше новин