Змусить замислитись над важливими питаннями та згадати про забуті мрії: 3 причини подивитись український серіал Тут і тепер

Тут і тепер: 3 причини подивитися емоційний український серіал, який нагадає про забуті мрії та плани

На телеканалі 1+1 Україна 29 серпня можна було побачити заключні серії українського серіалу Тут і тепер про чотирьох подруг, які вирішили більше не відкладати життя на потім.

За сюжетом на даху багатоповерхівки четверо молодих дівчат Лара, Еля, Юля та Сусанна зустрічають світанок після випускного та вирішують жити «тут і зараз». Кожна з дівчат мріє про яскраве та щасливе майбутнє, вкладаючи в це поняття різне значення. Але з часом вони зрозуміють, що рятуючи інших від смерті, вони знаходять найбільший сенс життя. Справжня любов перевершує славу, а абсолютна свобода може зіткнутися з егоїзмом.

У цьому матеріалі називаємо три причини, чому варто подивитись серіал.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де дивитися 2 сезон серіалу Жіночий лікар. Нове життя: коли прем'єра та як будуть розгортатися події у новому сезоні

Реалістична атмосфера 90-х

Режисеру Володимиру Янощуку вдалося блискуче відтворити на екрані атмосферу 90-х років та приділити увагу деталям – від акценту на проблеми того часу до музики та образів героїв. Це надає серіалу ностальгічної атмосфери та дозволяє зануритися у минуле.

Талановитий каст акторів

Героїні серіалу представлені неідеальними, що робить їх більш реалістичними для глядача. Талановиті актори, включаючи Катерину Кузнецову, Дар'ю Барихашвілі, Наталію Бабенко, Алісу Тункевич, Сергія Стрельникова, Олексія Нагрудного та Сергія Мітрюшина, майстерно перетворилися на своїх персонажів і зробили цей серіал ще одним яскравим представником сучасного українського кінематографа.

Сюжет, здатний надихнути задуматися над важливими питаннями

Історія про чотирьох киянок, які вирішили жити сьогоденням і не відкладати своє щастя на потім, також є своєрідним поштовхом для глядача задуматися над важливими питаннями, такими як стосунки з близькими, любов і дружба. Емоційна насиченість, правдиві життєві ситуації в серіалі та реалістична гра акторів здатні занурити в думки про давно забуті мрії та плани, а також змусити задуматися над важливими питаннями та поміркувати про власне життя.

Дивіться онлайн 1 серію серіалу Тут і тепер

Loading...

Для тих, хто пропустив серіал в ефірі телеканалу 1+1 Україна пропонуємо дивитись онлайн усі серії Тут і тепер на сайті 1plus1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Історія про чотирьох киянок, які не відкладають життя на потім: де та коли дивитися зворушливий серіал Тут і тепер

Більше новин