Як вийти заміж в будь-якому віці: Ольга Сумська розказала про прикмети на Купала та повір'я про яблуню на Сумщині

Акторка Ольга Сумська розповіла історію, як вона допомогла вийти заміж ведучій денного шоу "Твій день" Руслані Писанці та надала поради, як вийти заміж в будь-якому віці.

Кролевецька яблуня-колонія — це унікальна ботанічна пам'ятка України. За легендами, понад 200 років тому її посадив садівник князя Мещерського на честь його кохання. Це дерево, яке буквально створює сад: від коріння однієї яблуні проросли інші. Існує повір'я, що якщо постояти біля цього дерева та взяти собі його яблуко чи гілочку, то знайдеш кохання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ольга Сумська після ночі у вагоні без кондиціонера: «Люди добрі, це пекло, це страшні тортури». Укрзалізниця прокоментувала (відео)

Ольга Сумська розповіла, як після спільної поїздки з Русланою Писанкою в Кролевець, що на Сумщині, в Руслани змінилось життя:

Ми якраз були на гастролях в Сумах. Там я прочитала легенду про яблуню-колонію та одразу ж запропонувала на той момент одинокій Руслані поїхати зі мною. Вона миттєво погодилась! Руслана стояла біля цього дерева й обіймала його десь годину, ми не могли відірвати її від нього. Та ось через 2 місяці вона зустріла свого коханого Ігоря. 

Акторка Ольга Сумська також дала пораду, що треба робити на Івана Купала, аби зустріти кохання:

Треба сплести віночок, поставити свічку так, щоб вона була стійка та пустити в водойму. Якщо свічка потонула, то вийдеш заміж. Якщо свічка пливе й довго горить, то в цьому році кохання не зустрінеш.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психологічний тест по картинці «Листя папороті»: гадання на Івана Купала

Сама Ольга Сумська нещодавно відзначала срібне весілля з чоловіком Віталієм Борисюком — 25 років разом. Послухати про особисте життя акторки та її відносини з сестрою Наталією Сумською можна в цьому відео:

Loading...

Більше новин