В ефірі "Твого дня" ведуча Руслана Писанка приготувала смачну та по-справжньому осінню страву: крем-суп з моркви з додаванням імбиру та куркуми, а також грінки з беконом до нього.
Інгредієнти для крем-супу:
Овочі потрібно підготувати та нарізати кубиками. Імбир нарізати мілко і перетерти у ступці. На пательню з олією першою додаємо селеру. Її потрібно не смажити, а пасерувати тому накриваємо кришкою. У пательню додаємо моркву, а згодом – і цибулю. Поставити каструлю з водою кипіти. Коли овочі будуть готові, перекласти їх у каструлю, закип’ятити. Овочевий бульйон можна окремо злити та збити овочі блендером, а після додати за необхідності ще трохи бульйону. Додати імбир, сіль, перець за смаком та куркуму. Ще раз перебиваємо. Сервіруємо у тарілки, за бажанням можна додати вершки і прикрасити базиліком.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Руслана Писанка розсекретила коронну сімейну страву осені
Інгредієнти для грінок з беконом:
Хліб нарізати, посипати тертим часником та огорнути беконом. Викласти на деко і відправити у розігріту духовку на 10-15 хвилин.
Дивіться, як Руслана Писанка готує моркву по-корейськи:
Loading...