Співак Артем Пивоваров про дитинство без батька: «Я виріс в оточенні двох неймовірних жінок»

Співак Артем Пивоваров сьогодні був гостем шоу «Твій день». Він розповів про дитинство та свій шлях до музики.

Співак Артем Пивоваров завітав до студії шоу «Твій день». Він згадав своє дитинство, розповів про творчість та поділився планами: чи збирається у майбутньому брати участь у шоу «Танці з зірками»?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Дантес поділився враженнями про шоу «Маскарад» та розповів про те, якими подарунками вони обмінялися з Надею Дорофеєвою на 10-ту річницю стосунків

Артем Пивоваров яскраво виступив в кінці четвертого ефіру шоу «Танці з зірками» зі своїм хітом «Рандеву». Дивіться, як це було:

Loading...

На запитання ведучих «Твого дня», чи хотів би він у майбутньому взяти участь у «Танцях з зірками», Артем відповів:

Це був би дуже крутий виклик для мене, але я не можу так заздалегідь щось планувати. Наприклад, зараз в мене дуже активна гастрольна діяльність. Я музикант, для мене дуже важливий зв'язок з публікою, обмін енергією, а це можливо лише на концертах.

Дивіться, як Артем Пивоваров розповів "Світському житті", як він відсвяткував власне 30-річчя:

Loading...

Артем Пивоваров перед тим, як самостійно почати виступати на сцені, писав пісні для інших артистів. Наприклад, для Регіни Тодоренко, Анни Седокової. Про свій творчий шлях співак розповідає:

Я почав писати пісні у 12 років. Щоб заробляти гроші на власну творчість, писав пісні іншим. Коли ж зрозумів, що в мене є гроші і я можу знімати свої кліпи, почав розвиватися як артист. Зараз в мене крута команда і є можливість займатися тим, що мені дійсно подобається, за це я вдячний Всесвіту.

ФОТО: Instagram/pivovarovmusic

Артему Пивоварову довелося збирати гроші власними силами на початок сольної кар’єри, оскільки він походить з доволі незаможної сім’ї. Співак згадує:

Я виріс без батька, в оточенні двох неймовірних жінок: мами і бабусі. Моя мама медсестра, бабуся – домогосподарка.

Тож з фінансами в сім’ї завжди було скрутно. До того ж, мама наполягала, щоб Артем пішов працювати у медицину: він свого часу закінчив медичний коледж, працював у реанімації, був помічником анестезіолога. Але музика перемогла.

Дивіться відео візиту Артема Пивоварова до студії шоу "Твій День":

Loading...

Більше новин