Співак Артем Пивоваров про дитинство без батька: «Я виріс в оточенні двох неймовірних жінок»

Артем Пивоваров про сім'ю, творчість та можливу участь у Танцях з зірками
Instagram/pivovarovmusic

Співак Артем Пивоваров сьогодні був гостем шоу «Твій день». Він розповів про дитинство та свій шлях до музики.

Поділитися:

Співак Артем Пивоваров завітав до студії шоу «Твій день». Він згадав своє дитинство, розповів про творчість та поділився планами: чи збирається у майбутньому брати участь у шоу «Танці з зірками»?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Дантес поділився враженнями про шоу «Маскарад» та розповів про те, якими подарунками вони обмінялися з Надею Дорофеєвою на 10-ту річницю стосунків

Артем Пивоваров яскраво виступив в кінці четвертого ефіру шоу «Танці з зірками» зі своїм хітом «Рандеву». Дивіться, як це було:

На запитання ведучих «Твого дня», чи хотів би він у майбутньому взяти участь у «Танцях з зірками», Артем відповів:

Це був би дуже крутий виклик для мене, але я не можу так заздалегідь щось планувати. Наприклад, зараз в мене дуже активна гастрольна діяльність. Я музикант, для мене дуже важливий зв'язок з публікою, обмін енергією, а це можливо лише на концертах.

Дивіться, як Артем Пивоваров розповів "Світському житті", як він відсвяткував власне 30-річчя:

Артем Пивоваров перед тим, як самостійно почати виступати на сцені, писав пісні для інших артистів. Наприклад, для Регіни Тодоренко, Анни Седокової. Про свій творчий шлях співак розповідає:

Я почав писати пісні у 12 років. Щоб заробляти гроші на власну творчість, писав пісні іншим. Коли ж зрозумів, що в мене є гроші і я можу знімати свої кліпи, почав розвиватися як артист. Зараз в мене крута команда і є можливість займатися тим, що мені дійсно подобається, за це я вдячний Всесвіту.

ПивоваровФОТО: Instagram/pivovarovmusic

Артему Пивоварову довелося збирати гроші власними силами на початок сольної кар’єри, оскільки він походить з доволі незаможної сім’ї. Співак згадує:

Я виріс без батька, в оточенні двох неймовірних жінок: мами і бабусі. Моя мама медсестра, бабуся – домогосподарка.

Тож з фінансами в сім’ї завжди було скрутно. До того ж, мама наполягала, щоб Артем пішов працювати у медицину: він свого часу закінчив медичний коледж, працював у реанімації, був помічником анестезіолога. Але музика перемогла.

Дивіться відео візиту Артема Пивоварова до студії шоу "Твій День":