Ведуча «Твого дня» Стася Ровінська разом з татом, режисером Семеном Горовим, приготували смачний обід: запечені баклажани, літній салат та сосиски в тісті. А також поділилися секретом: чи важко доньці актрисі працювати з татом режисером?
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати вареники з вишнями: рецепт від мами ведучого Тімура Мірошниченка (відео)
Режисера Семена Горова називають батьком українських мюзиклів. І саме під його режисурою Стася Ровінська вперше з’явилася в кадрі. Вона ділиться:
Мій тато – це мій перший критик.
З цим погоджується і Семен Горов, але зізнається – намагається працювати над собою, менше прискіпуватися до доньки та бути більш об’єктивним. А ще – вчиться робити компліменти, а не лише критикувати.
Разом з донькою Семен Горов приготував обід у чотири руки: запечені баклажани, літній салат та сосиски в тісті.
Для цієї страви знадобляться:
Етапи приготування:
►Баклажани слід помити, замотати у фольгу та викласти на деко.
►Запікати в розігрітій до 200 градусів духовці 15-20 хвилин.
►Витягнути, розмотати фольгу, розрізати навпіл, додати вершкове масло.
►Посолити і поперчити за смаком.
Їсти страву можна ложкою.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рататуй від шеф-кухаря Євгена Клопотенка: рецепт з мультфільму (можна готувати разом з дитиною)
Етапи приготування:
►Порізати кубиками різнокольорові помідори.
►Нарізати червону цибулю.
►Порізати базилік.
►Все гарно перемішати, додати нерафінованої запашної олії, солі за смаком.
►Полити зверху соком лимона.
Для сосисок в тісті необхідно:
Спочатку слід приготувати дріжджове тісто. Потім з нього поробити смужечки, якими обкрутити сосиски. Коли всі заготовки зроблені, їх треба помастити жовтком, трішки посипати сіллю та випікати до приємної рум’яної скоринки.
Loading...