Про дівчину, яка бачить більше за інших та використовує свій дар для служіння людям: розповідаємо, де дивитись серіал Учениця Мольфара

Учениця Мольфара: дивитись онлайн усі серії – відео

З понеділка по п'ятницю о 14:00 на телеканалі 1+1 Україна транслюють український серіал Учениця Мольфара – захоплюючу та пізнавальну історію про те, як багатовікові українські традиції та мудрі знання можуть допомогти людям віднайти шлях до вирішення проблем.

У центрі сюжету – молода дівчина Христина, яка втратила будинок на окупованій території та переїжджає на Захід країни, де не лише знаходить прихисток, а й відкриває власний дар. Маючи свої здібності, багатовікові українські традиції та знання мудрого Мольфара вона допомагає людям у складних життєвих ситуаціях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Людям треба вчитися чути не тільки вухами, а й серцем»: 9 мудрих цитат Мольфара, які можуть змінити ваш погляд на світ

Особливе значення у серіалі має сакральний український символ — лялька-мотанка. Виготовляючи традиційні українські мотанки, Христина бачить долі людей, яким може допомогти. Саме завдяки цій особливості доля зводить її з Мольфаром, який стає її наставником та передає свої унікальні знання.

1+1 Украина

Роль учениці втілила акторка Олена Михайліченко, яка раніше в інтерв'ю сайту 1plus1 поділилася історією власного життя, яка переплітається з історією її героїні у серіалі.

У кожній серії можна побачити нову повчальну історію, яка спонукає глядачів замислитися над власним життям і дізнатися більше про багатовікові традиції. Через історії інших людей, до яких звертається Христина, глядачі можуть побачити, як внутрішня сила та віра у власні можливості допомагають вирішувати складні життєві проблеми.

Учениця Мольфара: дивитись онлайн усі серії – відео

Серіал Учениця Мольфара виходить із понеділка по п'ятницю о 14:00 на телеканалі 1+1 Україна. Подивитись всі серії серіалу також можна онлайн - вони доступні для перегляду на сайті 1plus1.

Пропонуємо подивитися перші три серії серіалу Учениця Мольфара та зануритись в історію учениці Христини, мудрого Мольфара та людей, яким вони допомагають упоратися з непростими життєвими ситуаціями.

Учениця Мольфара: 1 випуск

Loading...

Учениця Мольфара: 2 випуск

Loading...

Учениця Мольфара: 3 випуск

Loading...

Не пропустіть нові серії Учениця Мольфара з понеділка до п'ятницю о 14:00 на телеканалі 1+1 Україна!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Не лише про цілющі трави, а й про традиції та народні прикмети»: Олена Михайліченко поділилася цікавими фактами про серіал Учениця Мольфара та заінтригувала справжньою магією української землі

Більше новин