«Людям треба вчитися чути не тільки вухами, а й серцем»: 9 мудрих цитат Мольфара, які можуть змінити ваш погляд на світ

Учениця Мольфара
14:00
Для духовного розвитку та натхнення: 9 мудрих цитат з серіалу Учениця Мольфара

Повчальні цитати з серіалу Учениця Мольфару для духовного розвитку та натхнення

Поділитися:

З понеділка по п'ятницю о 14:00 на 1+1 Україна транслюють серіал Учениця Мольфара, де головна героїня Христя допомагає людям знайти шлях до вирішення власних проблем. Спираючись на багатовікові українські традиції, знання старого Мольфара та власний дар, вона спонукає людей до віри у власні сили та демонструє, що навіть у найскладніших ситуаціях завжди є вихід. Серіал також сповнений повчальних цитат мудрого Мольфара, які торкаються найглибших струн душі та допомагають краще зрозуміти себе та світ навколо.

Учениця Мольфара

►Майже всі люди вміють слухати та не всі вміють чути. Людям треба вчитися чути не тільки вухами, а й серцем. І оці слова будуть про найдорожче. 

►Буває, що людина зовні красива і демонструє щирість, але всередині — суцільна темрява. Найлегший спосіб комусь нашкодити — через подарунок. Якщо не впевнені в людині, не приймайте від неї дорогих подарунків або щедрих пропозицій.

►Інколи, скоюючи зло, ми навіть не замислюємося, що за це доведеться розплачуватися нашим дітям. Потрібно слухати своє серце — лише воно здатне підказати, де добро, а де зло.

►Мольфари не мають права втручатися в долі людей. Іноді ми повинні навіть приховати щось від людини, щоб дати їй можливість самостійно знайти свій шлях.

►Все, що дає нам доля, треба пережити, не ховати, не тікати. Якщо ми щось приховуємо, воно стає темнішим і приваблює недобрі сили. Іноді найближчі люди забувають, що кожна людина має право на біль. Все, що ми приховуємо, роз'їдає нас зсередини.

►Батьки часто думають, що краще знають, що потрібно для їхніх дітей. Намагаючись примусити власних дітей виконувати їхню волю, вони не думають про те, що цим самим роблять дітей нещасними.

►Будь-яка мета, навіть найсвітліша, не варта того, щоб просити допомоги в темних сил. Треба завжди пам'ятати, що все, що йде до рук просто так, іноді доводиться віддавати, і часто з відсотками. Але так само до нас повертається і добро.

►Поневоливши серце, можна змусити людину бути покірною, але змусити щиро любити неможливо. Це не принесе щастя нікому. Гра з чужими почуттями принесе лише біль, і ті, хто цим займається, рано чи пізно гірко розплачуються.

►Кожен з нас бажає зробити життя своїх близьких кращим, але примусом і тиском цього не досягти.

Дивіться серіал Учениця Мольфара з понеділка по п'ятницю о 14:00 на 1+1 Україна, а також на сайті 1plus1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Не лише про цілющі трави, а й про традиції та народні прикмети»: Олена Михайліченко поділилася цікавими фактами про серіал Учениця Мольфара та заінтригувала справжньою магією української землі

Новини по темі