У програмі Життя без обману фудблогер Соня Руденко поділилася рецептом дієтичного торта.
У майже кілограмовому смаколику всього 600 калорій. Він містить клітковину, повільні вуглеводи і багато білків.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 секретів ідеального еклера
ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ ТІСТА
Відварений нут – 200 г
Яєчний білок
Стевія
Цедра
ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ КРЕМУ
Кефір – 250 мл
Полуниця – 100 г
Агар-агар – 2 ч.л.
Фруктовий чай – 100 мл
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як вибрати справжній Київський торт: 3 простих правила
ПРИГОТУВАННЯ
1. Подрібнити у блендері відварений нут.
2. Додати білок, цедру та стевію за смаком, перемішати.
3. Викласти тісто у форму з пергаментом і відправити до духовки на 10 хв.
4. Змішати у блендері полуницю з кефіром та стевією.
5. Додати у чай агар-агар, кип’ятити 2 хв, постійно помішуючи.
6. Вилити фруктовий чай з агаром у суміш кефіру з полуницею, перемішати.
7. Швидко вилити крем у форму на нутову основу тортика.
8. Залишити у холодильнику на годину.
9. Прикрасити фруктами.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якими напоями небезпечно запивати солодощі