У програмі Життя без обману фудблогер Соня Руденко поділилася рецептом дієтичного торта.

У майже кілограмовому смаколику всього 600 калорій. Він містить клітковину, повільні вуглеводи і багато білків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 секретів ідеального еклера

ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ ТІСТА

Відварений нут – 200 г 
Яєчний білок 
Стевія 
Цедра

ІГРЕДІЄНТИ ДЛЯ КРЕМУ 

Кефір – 250 мл
Полуниця – 100 г 
Агар-агар – 2 ч.л. 
Фруктовий чай – 100 мл

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як вибрати справжній Київський торт: 3 простих правила

ПРИГОТУВАННЯ

1. Подрібнити у блендері відварений нут.
2. Додати білок, цедру та стевію за смаком, перемішати.
3. Викласти тісто у форму з пергаментом і відправити до духовки на 10 хв. 
4. Змішати у блендері полуницю з кефіром та стевією.
5. Додати у чай агар-агар, кип’ятити 2 хв, постійно помішуючи.
6. Вилити фруктовий чай з агаром у суміш кефіру з полуницею, перемішати.
7. Швидко вилити крем у форму на нутову основу тортика.
8. Залишити у холодильнику на годину. 
9. Прикрасити фруктами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якими напоями небезпечно запивати солодощі