«Я щаслива, що зіграла таку сильну героїню»: Анастасія Ренард розповіла, на що пішла заради ролі Блонди у серіалі Жіночий лікар. Нове життя та яка сцена зйомок далася їй найважче

Українська акторка Анастасія Ренард, яка зіграла хірургиню Блонду в Жіночому лікарі. Нове життя, заради ролі тренувалася на полігоні, пройшла курс такмеду і не тільки.

На телеканалі 1+1 Україна завершується другий сезон серіалу Жіночий лікар. Нове життя. Українська акторка Анастасія Ренард, яка зіграла хірургиню Блонду, в інтерв'ю УНІАН розповіла, чим особлива її героїня, яка сцена далася найважче, а також хто з колективу серіалу симпатизує найбільше.

Заради ролі Блонди Анастасія передивилась тонну відео роботи наших героїв, військових медиків, тренувалася на полігоні стріляти з AR-15, а також пройшла онлайн курс тактичної медицини. 

«Моя героїня — хірургиня, яку у мобільному госпіталі всі називають Блонда. Вона колишня завідувачка хірургічного відділення лікарні, яку розбомбили під час повномасштабного вторгнення. Я щаслива, що зіграла таку сильну, цікаву героїню, й вдячна продюсерам за довіру».

instagram/anastasia.renard

Анастасія розповіла, яка сцена у Жіночому лікарі. Нове життя для неї була найважчою у зйомках.

«Коли ми робили кесарів розтин. Я мала прийняти дитину. Коли ця маленька зірочка з’явилася, вона влаштувала нам концерт. Я не чула ні режисера, ні себе, ні партнерів. Дитинка мене заворожила. Але завдяки харизмі та досвідченості Цимбалюка за декілька хвилинок мала вже посміхалась, і ми успішно дограли сцену».

А от на питання, хто з чоловічого акторського складу симпатизує найбільше, Ренард було складно дати відповідь. На думку акторки, всі колеги яскраві, тому їх неможливо порівнювати.

«Тут може бути декілька варіантів. Важко встояти перед акторським магнетизмом Сергія Кисіля. До нього неможливо бути байдужою, чи не так? І Цимбалюк, і Ісаєнко - яскраві особистості та прекрасні актори. Мені пощастило, мати таких партнерів по майданчику. У кожного своя акторська гра, різний акторський шлях, манери. Але це прекрасно, що режисер затверджує на ролі таких різнопланових акторів. Тому глядачам і цікаво».

instagram/anastasia.renard

Дивіться фінальні серії серіалу Жіночий лікар. Нове життя цього тижня на 1+1 Україна о 20:00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Вдома я повна протилежність»: зірка серіалу Жіночий лікар. Нове життя Ярослав Шахторін розповів, чи справді схожий на свого персонажа Макса у реальному житті

 

Більше новин