Напруга між Михайлом та Денисом зростає: що покажуть сьогодні у новій серії другого сезону Жіночий лікар. Нове життя

З'явився анонс на нову серію Жіночий лікар. Нове життя, яку покажуть 26 вересня: як Михайло Гончар допоможе Оксані Кондратюк

З понеділка по четвер о 20:00 на 1+1 Україна транслюють другий сезон українського серіалу про медиків Жіночий лікар. Нове життя. Драма між героями медичного серіалу зростає. Схоже, що в нових епізодах глядачам доведеться понервувати, адже головний герой Михайло Гончар, якого грає Андрій Ісаєнко, зіштовхнеться з любовними негараздами у стосунках своєї колеги — нової лікарки УЗД Оксани Кондратюк, роль якої виконує Надія Левченко.

Судячи з анонсу, який розмістили в соцмережах телеканалу 1+1 Україна, Михайло дізнається про рішення Оксани розлучитися з чоловіком-рятувальником ДСНС Денисом Кондратюком. На це бажання лікарки вплинула зокрема зустріч з вагітною коханкою чоловіка.

Михайло вирішує поговорити з Денисом, проте той налаштований войовниче. Чи не переросте конфлікт у силове протистояння? Чи робитиме щось Денис, аби повернути дружину? Дивіться у нових серіях Жіночий лікар. Нове життя.

Нагадаємо, з моменту прем'єри другого сезону, яка відбулася 2 вересня, Жіночий лікар. Нове життя став одним із найбільш обговорюваних у соцмережах. Глядачі діляться враженнями та обговорюють, як складаються історії головних героїв. А днями серіал очолив тренди українського YouTube.

 

Більше новин