225 тисяч переглядів серії менш ніж за добу: другий сезон серіалу Жіночий лікар. Нове життя очолив тренди українського YouTube

Жіночий лікар. Нове життя
20:00
Серіал Жіночий лікар. Нове життя 2 очолив тренди українського YouTube
1+1 Україна

Жіночий лікар. Нове життя 2 очолив тренди українського YouTube

Поділитися:

На 1+1 Україна з понеділка по четвер о 20:00 транслюється другий сезон одного з найпопулярніших серіалів про медиків — Жіночий лікар. Нове життя.

З моменту прем'єри, яка відбулася 2 вересня, серіал став одним із найбільш обговорюваних у соцмережах, де глядачі діляться враженнями та обговорюють, як складаються історії головних героїв.

Другий сезон серіалу Жіночий лікар. Нове життя очолив тренди українського YouTube. Зокрема, у тренди YouTube потрапила 25 серія популярного серіалу, яка набрала менш ніж за добу понад 225 тисяч переглядів. Крім того, Жіночий лікар. Нове життя 2 став єдиним українським серіалом у розділі «Популярне».

Раніше ми розповідали, що покажуть у нових епізодах вже наступного тижня. Схоже, у нових серіях глядачі стануть свідками розвитку та одночасно напруження у стосунках нової лікарки УЗД Оксани Кондратюк та Михайла Гончара. 

Приєднуйтесь до перегляду серіалу Жіночий лікар. Нове життя 2 з понеділка по четвер о 20:00 на 1+1 Україна. Серії також доступні для перегляду онлайн на офіційному YouTube-каналі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Не можу дочекатися продовження»: у Мережі активно обговорюють, що сталось з Андрієм Балюком у нових серіях Жіночий лікар. Нове життя

Новини по темі