«Я теж плакав»: Тарас Цимбалюк прокоментував історію свого персонажа Андрія Балюка у нових серіях Жіночий лікар. Нове життя

Жіночий лікар. Нове життя 2 сезон: Тарас Цимбалюк прокоментував історію свого персонажа Андрія Балюка та відповів на коментарі глядачів

На 1+1 Україна з понеділка по четвер о 20:00 транслюється другий сезон одного з найпопулярніших серіалів про медиків — Жіночий лікар. Нове життя.

Кожна серія тримає у напрузі та занурює у нові історії пацієнтів та лікарів.

У соцмережах глядачі обговорюють, як складаються історії улюблених героїв серіалу і з нетерпінням чекають на продовження. Однією з найбільш обговорюваних тем стала історія Андрія Балюка – у соцмережах глядачі зізнаються, що переживають за улюбленого персонажа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Не можу дочекатися продовження»: у Мережі активно обговорюють, що сталось з Андрієм Балюком у нових серіях Жіночий лікар. Нове життя

Увага, далі йдуть спойлери!

Виконавець ролі Балюка, український актор Тарас Цимбалюк прокоментував на офіційній Instagram-сторінці телеканалу 1+1 Україна історію свого персонажа та відповів на численні коментарі глядачів.

«Ну так вийшло. Я теж плакав, тож розумію вас», - каже актор.

Він також прокоментував припущення про те, що Балюк повернеться разом із Оленою Руденко.

«Непогана ідея, але все буде трішечки не так. Це ж серіал. Потрібно, щоби тут були такі речі, які змушують драматизувати. Є закони жанру. Але я теж був в шоці», - зізнався він.

Цимбалюк зазначив, що прочитав безліч коментарів глядачів із різних куточків України та радий, що серіал допомагає відволіктися від сьогоднішніх реалій.

«Я радий, що наш серіал дивляться люди за будь-яких умов і він їх трохи відволікає, змушує над чимось замислитися. І круто, що ми знімаємо українські кіно», - підсумував він.

Дивіться Жіночий лікар. Нове життя 2 з понеділка по четвер о 20:00 на 1+1 Україна. Серії також доступні для перегляду на офіційному YouTube-каналі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «На стопу впала батарея»: зірка серіалу Жіночий лікар. Нове життя Ольга Кіяшко розповіла, як зламала ногу на зйомках

Більше новин