«На стопу впала батарея»: зірка серіалу Жіночий лікар. Нове життя Ольга Кіяшко розповіла, як зламала ногу на зйомках

Жіночий лікар. Нове життя
20:00
Жіночий лікар. Нове життя: Ольга Кіяшко приголомшила історією про те, як зламала ногу на зйомках серіалу

Ольга Кіяшко приголомшила історією про те, як зламала ногу на зйомках серіалу Жіночий лікар. Нове життя

Поділитися:

Українська актриса Ольга Кіяшко, яка виконала у серіалі Жіночий лікар. Нове життя роль лікарки Марти Хижняк, розповіла, як зламала ногу на знімальному майданчику.

В інтерв'ю zprz.city акторка приголомшила історією про те, як їй на ногу впала батарея.

«На одному з майстер-класів в репетиційному залі, де я тренувалась, мені на стопу впала батарея і я замалу ногу. А це період активних зйомок. І всі 20 серій, близько дванадцяти тижнів, я знімалась з поламаною ногою без гіпсу, без нічого, бо це потрапляло в кадр. Еластичний бинт ставав у пригоді, але впродовж дня нога набрякала, і доводилося займати лежаче положення в перервах між сценами. В кадрі намагалася не шкутильгати, а всі партнери навколо мене повільно ходили. Це був критичний випадок. Тоді в Києві вимикали світло, а я живу на 25 поверсі», - розповіла Кіяшко.

Жіночий лікар. Нове життя

Втім, за словами акторки, зовсім не зламана нога є спогадом, який запам'ятається на все життя.

«Але не нога мені запам'ятається на зйомках на все життя. А 2 кг 800 г живої ваги дитинки, якій три дні, яку я тримала на витягнутих руках», - зізнається вона.

Кіяшко також розповіла, як проходила кастинг, щоб здобути роль Марти Хижняк.

«Мене запросили на кастинг на конкретного персонажа в серіалі "Жіночий лікар. Нове життя". Я не знаю, скільки ще було претендентів на цю роль, ми не перетинались. Мене затвердили. Взагалі проби проходити нелегко. Ти наживо працюєш з партнером, сидять режисери, сценаристи, продюсери й кожен хоче побачити щось своє. А в тебе є своє бачення образу. І інколи ці три абсолютно не перетинаються і вам разом треба знайти щось одне єдине, що об'єднає всіх і виведе цього персонажа в правильну точку. Це складно», – поділилася актриса.

Жіночий лікар. Нове життя

Нагадаємо, на 1+1 Україна з понеділка по четвер о 20:00 транслюється другий сезон одного з найпопулярніших серіалів про медиків — Жіночий лікар. Нове життя. З моменту прем'єри, яка відбулася 2 вересня, серіал став одним із найбільш обговорюваних у соцмережах, де глядачі діляться враженнями та обговорюють, як складаються історії головних героїв. Окрім того, серіал очолив тренди українського YouTube.

Дивіться серіал Жіночий лікар. Нове життя 2 із понеділка по четвер о 20:00 на телеканалі 1+1 Україна. Серії також доступні для перегляду на офіційному YouTube-каналі 1+1.

Новини по темі