Несподіване рішення Гончара та повернення Балюка: чим здивують фінальні серії другого сезону серіалу Жіночий лікар. Нове життя

Останні серії другого сезону серіалу Жіночий лікар. Нове життя здивують глядачів, на яких чекають несподівані повороти сюжету.

Зовсім скоро глядачі побачать фінальні серії другого сезону популярного медичного серіалу Жіночий лікар. Нове життя, який транслюється на телеканалі 1+1 Україна з понеділка по четвер о 20:00.

Нові серії тримають у напрузі та занурюють в історії пацієнтів та лікарів, інтригуючи несподіваними поворотами сюжету. Ділимося подробицями, що покажуть у 37-40 серіях вже з наступного тижня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Може я справді її сестра»: виконавиця ролі Піраньї у Жіночому лікарі. Нове життя прокоментувала вражаючу схожість із колегою по серіалу

У попередніх серіях глядачі могли побачити, як трансформувалися стосунки лікарки УЗД Оксани Кондратюк із Михайлом Гончаром, між якими спочатку з'явився дружній зв'язок. Нагадаємо, раніше в соцмережах глядачі обговорювали, що цей зв'язок цілком міг би перерости у міцне кохання. Втім, судячи з анонсу, у фінальних серіях Гончар буде зосереджений на тому, щоб розібратися зі своїм життям.

Також увага буде прикута до історії Олени Руденко, яка так і не вийшла на зв'язок із Гончаром.

«Він чекає на тебе. Ти хочеш бути з ним?», - запитує Євген у Олени в анонсі нових серій.

А ось Лілія Ластівка з'явиться у фінальних серіях вагітною, що стане несподіванкою для глядачів.

«Дитина чия?», - запитує в неї Марія Антонівна.

Крім того, у фінальних серіях другого сезону Жіночий лікар. Нове життя глядачі нарешті дізнаються, що сталося з Андрієм Балюком, за якого переживали глядачі.

Loading...

Не пропустіть фінальні серії другого сезону серіалу Жіночий лікар. Нове життя на 1+1 Україна вже наступного тижня, з понеділка по четвер о 20:00 на 1+1 Україна. Серії також доступні для перегляду на офіційному YouTube-каналі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Святкуємо 8 місяців нашому солоденькому хлопчику»: зірка серіалу Жіночий лікар. Нове життя Олексій Нагрудний показав молодшого сина

Більше новин