«Найскладніше, коли тримаєш на руках дитинку, якій 4 дні»: актори серіалу Жіночий лікар. Нове життя поділились спогадами про зйомки та розповіли про перші враження від перегляду нових серій

Актори відвідали спеціальний показ перших серій Жіночий лікар. Нове життя: як це було

Улюблені актори, тепла атмосфера зустрічі, можливість поспілкуватися з улюбленими героями, а також захопливі відгуки гостей. У кіностудії FILM.UA Group відбувся спеціальний допрем'єрний показ нового сезону Жіночий лікар. Нове життя. Глядачі вже мали змогу не лише ексклюзивно подивитися перші серії улюбленого серіалу, а й навіть обговорити їх з самими акторами.

У понеділок, 2 вересня, о 20:00 на 1+1 Україна відбулась прем'єра другого сезону одного з найпопулярніших серіалів про медиків — Жіночий лікар. Нове життя.

Редакція сайту побувала на допрем'єрному показі та вже готова поділитися з вами ексклюзивними деталями залаштунків зустрічі акторів Жіночий лікар. Нове життя з найпалкішими глядачами серіалу.

Олександр Демиденко

Стати першими, хто побачить нові серії Жіночий лікар. Нове життя та поспілкуватися з улюбленими акторами – це справді неймовірна удача, зазначали гості події, які з нетерпінням чекали початку перегляду серіалу. До них долучилися й актори серіалу —  Сергій Кисіль, Ольга Кіяшко, Ніна Набока, Анатолій Тихомиров й інші.

Кінозал поступово заповнювався глядачами та численними розмовами в очікуванні початку перегляду кількох серій нового сезону Жіночий лікар. Нове життя. Аж допоки світло в залі не погасло, а з ним затихли й розмови серед глядачів.

Олександр Демиденко

Час перегляду перших серій Жіночий лікар. Нове життя здається пролетів, як мить, а кінозал ожив оплесками. Актори серіалу піднялись на сцену та вже із задоволенням хотіли поспілкуватися з глядачами, поділитися своїми унікальними історіями зі знімального майданчика й відповісти на всі питання, які цікавлять глядачів.

Олександр Демиденко

Та всіх очікував сюрприз, адже, як раз в день спеціального показу серіалу, свій 76-ий день народження святкував — Анатолій Тихомиров, який зіграв директора Науково-дослідного центра акушерства та репродуктології, де й відбуваються всі основні події в Жіночий лікар. Нове життя. Актори, звісно, не забули урочисто привітати іменинника зі святом, а згодом до вітань і приєдналися глядачі.

Олександр Демиденко

«Ну мені дуже приємно, звісно. Правда мене один раз на рік так вітають, але від цього ще приємніше. І на минулому сезоні мене вітали. Через це так тепло і радісно на душі», – розповідає з посмішкою Анатолій Тихомиров.

А також додає і свої враження про атмосферу, яка панувала під час перегляду серіалу.

«Зустріч сьогодні просто чудова, зважаючи на те, що вони не так часто бувають. Ну ця точно найтепліша зустріч серед всіх, на яких мені доводилось бувати. Тут я відчуваю, що я вдома, що це моя сім'я і в команді такі теплі стосунки».

Олександр Демиденко

Після показу серій глядачі мали можливість поспілкуватися з акторами й запитати в них, все що їх цікавить. І тільки мікрофон опиняться серед глядачів — лунає перше питання про те, що було найскладнішим під час зйомок серіалу.

Актори відразу починають посміхатися, хтось додає, що вивчити та запамʼятати текст, хтось каже, що вимовляти всі букви в медичних термінах, а для Ольги Кіяшко, це було дещо особливе:

«Найскладніше, коли ти тримаєш на руках дитинку, якій 4 дні. Ти просто тримаєш на руках життя. І коли вона на тебе дивиться, ти думаєш, оце, напевно, текст згадати в цей момент просто нереально. А ще найскладніше — це бачити очі мами, яка довірила тобі найдорожче у своєму житті. І ти розумієш, що ці 30 секунд, які ти граєш в кадрі, потрібно відіграти так професійно, щоб в неї не було сумнівів, що ти не справжній лікар».

Олександр Демиденко

Лунали питання від глядачів і до акторів, що грали військових, а саме, які емоції вони відчували під час зйомок і наскільки було важко грати ці ролі. Мікрофон відразу опинився в руках Іллі Гусєва, який спершу був військовим консультантом, але згодом і сам долучився до знімального процесу:

«Так сталося, що мене запрошували сюди, як військового консультанта, тому що я військовий. Хлопці у військові формі, яких ви побачите в серіалі, це мої колеги, друзі і я обов’язково передам їм ваше захоплення», — відповів Ілля Гусєв.

Олександр Демиденко

Тепла атмосфера заходу сприяла відвертим розмовам та обміну враженнями між глядачами та акторами після перегляду перших серій Жіночий лікар. Нове життя. Актори продовжували емоційно пригадували все більше цікавих історій зі знімального майданчика, а Анатолій Тихомиров особливо виділив командну атмосферу.

Олександр Демиденко

«Хочу сказати, що на майданчику дуже хороша дружня атмосфера. Не завжди це буває, але в цьому випадку ніби приходиш у свою другу сім'ю», — розповідає Анатолій Тихомиров з посмішкою на лиці 

Глядачі та акторська команда підтримали ці слова шаленими оплесками, а зал захоплено вигукував, що це дійсно видно і вони вже хочуть побачити й майбутній третій сезон серіалу. 

Олександр Демиденко

Після перегляду, гості заходу мали можливість зробити пам'ятні фото з улюбленими акторами, які із задоволенням фотографувалися з усіма охочими.

Олександр Демиденко

Дивіться другий сезон Жіночий лікар. Нове життя з понеділка по четвер о 20:00 на 1+1 Україна!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андрій Ісаєнко розповів, що буде у новому сезоні Жіночий лікар. Нове життя та як акторство його доньки сприймають у школі

Більше новин