«На стопу впала батарея»: зірка серіалу Жіночий лікар. Нове життя Ольга Кіяшко розповіла, як зламала ногу на зйомках

Ольга Кіяшко приголомшила історією про те, як зламала ногу на зйомках серіалу Жіночий лікар. Нове життя

Українська актриса Ольга Кіяшко, яка виконала у серіалі Жіночий лікар. Нове життя роль лікарки Марти Хижняк, розповіла, як зламала ногу на знімальному майданчику.

В інтерв'ю zprz.city акторка приголомшила історією про те, як їй на ногу впала батарея.

«На одному з майстер-класів в репетиційному залі, де я тренувалась, мені на стопу впала батарея і я замалу ногу. А це період активних зйомок. І всі 20 серій, близько дванадцяти тижнів, я знімалась з поламаною ногою без гіпсу, без нічого, бо це потрапляло в кадр. Еластичний бинт ставав у пригоді, але впродовж дня нога набрякала, і доводилося займати лежаче положення в перервах між сценами. В кадрі намагалася не шкутильгати, а всі партнери навколо мене повільно ходили. Це був критичний випадок. Тоді в Києві вимикали світло, а я живу на 25 поверсі», - розповіла Кіяшко.

Втім, за словами акторки, зовсім не зламана нога є спогадом, який запам'ятається на все життя.

«Але не нога мені запам'ятається на зйомках на все життя. А 2 кг 800 г живої ваги дитинки, якій три дні, яку я тримала на витягнутих руках», - зізнається вона.

Кіяшко також розповіла, як проходила кастинг, щоб здобути роль Марти Хижняк.

«Мене запросили на кастинг на конкретного персонажа в серіалі "Жіночий лікар. Нове життя". Я не знаю, скільки ще було претендентів на цю роль, ми не перетинались. Мене затвердили. Взагалі проби проходити нелегко. Ти наживо працюєш з партнером, сидять режисери, сценаристи, продюсери й кожен хоче побачити щось своє. А в тебе є своє бачення образу. І інколи ці три абсолютно не перетинаються і вам разом треба знайти щось одне єдине, що об'єднає всіх і виведе цього персонажа в правильну точку. Це складно», – поділилася актриса.

Нагадаємо, на 1+1 Україна з понеділка по четвер о 20:00 транслюється другий сезон одного з найпопулярніших серіалів про медиків — Жіночий лікар. Нове життя. З моменту прем'єри, яка відбулася 2 вересня, серіал став одним із найбільш обговорюваних у соцмережах, де глядачі діляться враженнями та обговорюють, як складаються історії головних героїв. Окрім того, серіал очолив тренди українського YouTube.

Дивіться серіал Жіночий лікар. Нове життя 2 із понеділка по четвер о 20:00 на телеканалі 1+1 Україна. Серії також доступні для перегляду на офіційному YouTube-каналі 1+1.

Більше новин