«Фізично виснажливо»: Анатолій Анатоліч повідомив, що проходить військові навчання

Анатолій Анатоліч розповів, що проходить військові навчання та навчається керувати дронами

Український ведучий Анатолій Анатоліч повідомив, що проходить військові навчання. Він розповів про це ексклюзивно у коментарі ЖВЛ Представляє у Сніданку з 1+1 на прем'єрі четвертої частини мультфільму Нікчемний я.

За словами Анатоліча, заняття проходять щотижня.

«Дуже фізично виснажливо. Це заняття з дронами, FPV-дронами, розвідувальними дронами та стрілецькою зброєю, - повідомив він.

Анатоліч також розповів, як здійснив мрію своїх дітей, коли озвучив у мультфільмі Нікчемний я 4 Перрі Прескотта, сусіда головного героя. Він прийшов на його прем'єру у Києві разом зі своїми дітьми Лолітою та Алісою та поділився, що вони з дружиною Юлою часто проводять час із кожним зі своїх дітей окремо.

«Ми зараз поїздку Україною плануємо окремо. Я маю ідею, щоб я поїхав з однієї з доньок, а Юла з'їздила з іншою. З Алісою нещодавно вдвох гуляли на Подолі, з Лолітою ми ходили в кіно», - розповів ведучий.

Нагадаємо, у Анатолія Анатолича та Юли троє дітей: 13-річна Аліса, 11-річна Лоліта та 2-річний син Ніл.

Більше про життя зірок дивіться у наступних випусках ЖВЛ представляє у Сніданку з 1+1, що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна.

Loading...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Вже брав участь у них»: зірка серіалу Обіцянка Богу Юрій Феліпенко розповів про службу в батальйоні Ахіллес і бойові дії

Більше новин