«Складно з кимось познайомитися»: Марина Боржемська зізналася, коли востаннє ходила на побачення та розповіла, які чоловіки їй подобаються

Марина Боржемська розповіла, чому її серце все ще вільне і якого чоловіка хотіла б зустріти

Колишня дружина боксера В'ячеслава Узєлкова, фітнес-тренерка Марина Боржемська, в ексклюзивному коментарі ЖВЛ Представляє у Сніданку з 1+1 зізналася, коли востаннє ходила на побачення.

Вона зізналася, що її серце вільне і зазначила, що зараз складно з кимось познайомитися.

«Коли ж востаннє? Боже, я не пам'ятаю! Чесно. Зараз дуже складно з кимось познайомитися. Не зустрілася та людина, якій я підійду і яка мені підійде, і з якою в нас будуть спільні інтереси», - повідомила Боржемська.

Вона також поділилася, які чоловіки їй подобаються:

«Він повинен любити своїх батьків, поважати жінок і навколишній світ. Мені подобаються розумні чоловіки», - зазначила фітнес-тренерка..

Боржемська повідомила, що хоч і повністю зосереджена на роботі, вона знаходить час для своїх двох дітей - сина Роберта та доньку Олівію.

«З Олівією, коли вільний вечір, ми прогулюємось – ми гуляємо і розмовляємо. З Робертом ми готуємо вечерю разом. Він ще з дитинства, років з 5 готував прості страви, а зараз вже готує такі складні, що навіть я не можу їх приготувати», - поділилася вона.

Нагадаємо, у 2018 році Боржемська розлучилася з Узєлковим після 20 років сімейного життя. У шлюбі у пари народилося двоє дітей – син Роберт і дочка Олівія.

Більше про життя зірок дивіться у наступних випусках ЖВЛ представляє у Сніданку з 1+1, що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна.

Loading...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилася в новому образі та заспівала про P. Diddy: Klavdia Petrivna вразила публіку на концерті на своїй малій батьківщині

Більше новин