Під пісню The Beatles: син Майкла Дугласа опублікував щемливе відео, зроблене під час його поїздки в Україну

Син Майкла Дугласа показав щемливе відео з України з кадрами зруйнованих будинків та загиблих українських Героїв

Син голлівудського актора Майкла Дугласа, 24-річний Ділан Дуглас показав щемливе відео, яке зняв під час своєї поїздки до України, повідомляється у сюжеті ЖВЛ Представляє у Сніданку з 1+1.

Напередодні Ділан побував із батьком у Києві. Вони приїхали в Україну на запрошення першої леді Олени Зеленської та були запрошеними гостями четвертого Саміту перших леді та джентльменів.

Ділан, який у 2022 році закінчив Університет Брауна за спеціальністю політологія, на своїй сторінці в Instagram назвав поїздку в Україну під час повномасштабної війни «пригодою всього життя». У ролику під пісню The Long And Winding Road легендарного гурту The Beatles він показав щемливі кадри зруйнованих будівель, а також фото і відео, зроблені на Софійській площі, біля Меморіалу з іменами загиблих героїв України на Майдані Незалежності, на Михайлівській площі з виставки розбитої техніки окупантів, і на Алеї Героїв Небесної Сотні.

«Цього тижня була можливість побувати в Україні. Це була пригода всього життя, і мій досвід змусив мене відчути себе таким щасливим жити у вільній та мирній країні. Дуже багато хочеться сказати про свій досвід», - написав Ділан і закінчив публікацію фразою «Слава Україні!», написаною українською мовою.

Нагадаємо, раніше в інтерв'ю Марічці Падалко оскароносний актор Майкл Дуглас висловив захоплення українським народом та зізнався, що був вражений Києвом.

Більше про життя зірок дивіться у наступних випусках ЖВЛ представляє в Сніданку з 1+1, який виходить з 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євген Клопотенко розповів, якими українськими стравами пригощав Майкла Дугласа та Ентоні Блінкена і що останній сказав про підтримку України

Більше новин