Валентина Хамайко розповіла про розмову з чоловіком перед весіллям та зізналася, чому вони вирішили узаконити свої стосунки саме зараз

Валентина Хамайко чесно відповіла, чому вони з чоловіком Андрієм Оністратом вирішили офіційно одружитися саме зараз та показала нові фото із весілля

Ведуча Сніданку з 1+1 Валентина Хамайко розповіла про важку розмову з чоловіком перед весіллям та зізналася, чому вони вирішили узаконити свої стосунки саме зараз.

Напередодні стало відомо, що Хамайко та її чоловік, банкір, а нині військовий Андрій Оністрат побралися. Подружжя прожило разом 18 років і лише зараз вирішило офіційно зареєструвати шлюб в одному з Київських РАГСів.

У коментарі ЖВЛ Представляє у Сніданку з 1+1 ведуча розповіла про непросту розмову з чоловіком та зізналася, що рішення узаконити відносини було пов'язане з його службою та ризиками, які вона несе.

«І тут відбувається знову історія про його відрядження та його мобілізацію. Він знову їде на схід, буде поряд із кордоном Росії. І я знову розумію ризики. Якщо з Андрієм щось відбувається, поранення, лікарня, реанімація, найстрашніші моменти, я навіть не родичка йому. У цьому випадку родичами будуть мама та тато, а вони літні люди в Андрія», - повідомила Хамайко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Валентина Хамайко вийшла заміж за Андрія Оністрата після 18 років спільного життя

Вона також поділилася, як на розписі чоловік здивував її гарним букетом квітів і зізналася, що під час церемонії одруження вони ледве стримували сльози.

«Я про букет навіть не думала, і коли побачила Андрія з квітами, це було дуже приємно. Ми навіть не думали, що коли дивитимемося один одному в очі, що в нас очі будуть повні сліз», - додала ведуча.

Валентина Хамайко та Андрій Оністрат виховують чотирьох дітей – Соломію, Михайла, Мирославу та Андрія. Від попередніх стосунків у Оністрата було ще двоє дітей – його син Остап у віці 21 року загинув у червні 2023 року у боях під Вугледаром Донецької області.

Більше про життя зірок дивіться у наступних випусках ЖВЛ представляє у Сніданку з 1+1, що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна.

Більше новин