Стала відома дата прем'єри мелодрами Артистка на 1+1

Артистка

Не пропустіть прем’єру нового драматичного серіалу.

Поділитися:

8 липня о 17:35 на телеканалі 1+1 відбудеться прем'єра 4-х серійної мелодрами Артистка. Головні ролі в серіалі виконали улюбленці глядачів, зірки серіалів «Хороший хлопець» і «Хазяйка» Дар'я Легейда, Станіслав Боклан, Олексій Яровенко, Олена Стефанська і Катерина Тишкевич.

Сюжет розгортається навколо вихованки дитбудинку Ніки, роль якої виконала Дарина Легейда. Дівчина приїхала до Києва для вступу на акторський факультет, але не дивлячись на свій талант, не змогла скласти вступні іспити. У пориві відчаю Ніка кидається під машину, за кермом якої виявився всіма забутий режисер Ярославський, якого зіграв Станіслав Боклан. Чоловік рятує Ніку, і з часом між двома людьми спалахують почуття. Щасливий Ярославський поспішає познайомити свою майбутню наречену з сином Іваном, навіть не підозрюючи, що обидва вже знайомі і відчувають глибокі почуття один до одного. Ніці доведеться обирати між справжнім коханням та відданістю.

Режисером стрічки став Семен Горов, який вперше за свою творчу кар'єру працював над мелодрамою. Виконавиця головної ролі, актриса Дарина Легейда, прокоментувала роботу з режисером:

«Як говорив нам Семен Горов під час роботи над стрічкою - не можна ставитися до драми на екрані, як до трагедії в житті. Тому настрій у всіх на майданчику був дуже веселий ще й завдяки жартам Семена. Він ділився своєю енергією із кожним із нас.»

Продюсерами серіалу стали Олена Васільєва, Марина Городецька, Вікторія Забулонська, креативним продюсером - Дар'я Трегубова, виконавчими продюсерами - Ірина Тихомирова, Олександр Омельянов. Оператором - Олексій Степанов, художником-постановником - Олександр Дега. Автор ідеї - Таїсія Бахарєва. Виробництво фільму - «Sisters Production».