Історія про складний вибір між коханням та відданістю: де та коли дивитися серіал "Артистка"

Артистка
Де та коли дивитися зворушливу мелодраму "Артистка"

Не пропустіть мелодраму "Артистка" на "1+1 Україна"!

Поділитися:

Телеканал "1+1 Україна" в суботу, 15 червня, о 09:10 покаже український серіал "Артистка". Це зворушлива історія про кохання, мрії та пошук себе.

Головна героїня серіалу, Ніка, у виконанні акторки Дарини Легейди, з дитинства мріяла про акторську кар'єру. Вона приїжджає до Києва, щоб вступити до престижного театрального університету. Проте, доля готує для Ніки жорстокий удар: попри талант, дівчина не проходить вступні іспити. У відчаї Ніка кидається під машину. За кермом акто виявляється відомий, але вже трохи забутий режисер Ярославський, роль якого зіграв харизматичний Станіслав Боклан.

Ярославський рятує Ніку, і з цього моменту їхні долі переплітаються. Між героями виникають щирі почуття. Ощасливлений режисер знайомить дівчину зі своїм сином Іваном. Виявляється, Ніка та Іван вже знайомі та мають глибокі почуття один до одного. Тепер Ніка має обирати між справжнім коханням та відданістю.

Чи зможе Ніка розібратися у своїх почуттях і зробити правильний вибір? Які ще випробування чатують на героїв? Не пропустіть захопливу мелодраму "Артистка" в суботу о 09:10 на "1+1 Україна"!

Подивитися всі серїі можна також на сайті 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Новини по темі