5 проектів 1+1, які вмить покращать вам настрій

5 проектів 1+1, які вмить покращать вам настрій

Добірка цікавих проектів для веселих вихідних.

Поділитися:

Телеканал 1+1 має низку проектів, що швидко зроблять ваш відпочинок цікавим та веселим. 

ЛІГА СМІХУ

Учора глядачі 1+1 стали свідками півфіналу третього Чемпіонату України з гумору Ліга сміху. Що цікаво, у другому конкурсі учасники команд вийшли на сцену разом із зірками шоу-бізнесу. Несподівано під час виступу команди «Крупа» соліст групи «Время и Стекло» і суддя проекту Голос. Діти Позитив заявив про початок сольної кар'єри. Співак поділився особливостями роботи з Потапом і навіть презентував кілька авторських хітів. В одному з номерів разом із командою «Загорецька Л.С.» на сцену вийшла співачка Тіна Кароль. Учасник команди зробив їй пропозицію руки і серця прямо під час виступу.

Якщо ж ви раптом пропустили цей цікавенний випуск, можете надолужити втрачене на нашому сайті – відео додаємо нижче.

ІГРИ ПРИКОЛІВ

По-своєму цікавим був і випуск Ігор приколів. Веселі скетчі, присвячені різним темам, додадуть гумору вашим вихідним.

ВЕЧІРНІЙ КВАРТАЛ

У наступному відео ваш настрій покращать актори студії Квартал 95, жартуючи не тільки над українськими політиками, а й над світовими лідерами та кіберполіцією. Також вони покажуть, як живе родина, до якої приїхали родичі і затрималися на півроку. У квартирі навіть довелося ввести електронну чергу до ванної кімнати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Вечірньому кварталі покажуть, як політики відреагували на фільм Слуга народу

СЛУГА НАРОДУ. ВІД ЛЮБОВІ ДО ІМПІЧМЕНТУ

На 1+1 триває показ продовження комедійного серіалу Слуга народу. У 20-серії народний президент Василь Голобородько зніматиме ще один рекламний ролик і готуватиметься до дебатів. Та раптово гроші на кампанію кудись зникнуть…

Охочі переглянути попердні серії серіалу знайдуть їх за посиланням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Серіал Слуга народу змінив час виходу в ефір

СЕЛО НА МІЛЬЙОН

Продовження цього серіалу глядачі 1+1 побачать 20 листопада о 21.00. А поки пропонуємо пригадати його перший сезон.

За сюжетом серіалу, троє кузенів Катя, Коля і Тимур отримують у спадок від свого дідуся Юхима Кибця мільйон євро, але з однією умовою. Вони повинні переїхати зі Львова, Миколаєва та Києва в село на Західній Україні і прожити там рік, не залишаючи його більше ніж на 24 години. Якщо ніхто зі спадкоємців не зможе протриматися у селі весь цей час, гроші перейдуть громаді в розпорядження сільського голови Івана. Дізнавшись про це, його опонент Гарбуз має намір ще активніше боротися за владу, намагаючись різними способами відтягнути у Івана голоси членів сільради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анна Кошмал показала фото у весільній сукні