У Вечірньому кварталі покажуть, як політики відреагували на фільм Слуга народу

Новий Вечірній Квартал
19:00
5 травня

Актори студії «Квартал 95» жартуватимуть на теми, пов’язані з українськими політиками

Поділитися:

На телеканалі 1+1 продовжується марафон гумору, в рамках якого шість суботніх вечорів поспіль транслюються нові випуски Вечірнього Кварталу студії «Квартал 95». Завтра о 21.15 глядачі побачать новий випуск, в якому актори студії «Квартал 95» жартуватимуть на теми, пов’язані з українськими політиками, машинами з іноземними номерами та появою новітніх гаджетів і роботів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вечірній квартал: Як живуть політики за жорстких антикорупційних законів

В одному з номерів актори покажуть, як українські політики таємно дивились фільм Слуга народу, замаскувавшись під звичайних глядачів.

Подивимось на цей «кіноляп». Такого ж не може бути, щоб вчитель став президентом? – Звичайно, не може! Ми спочатку перевірили, може чи ні, а вже потім дозволили показ, - обговорюють сюжет серіалу політики у виконанні «квартальців».

Трохи згодом до них приєднався столичний міський голова, якого традиційно грає Євген Кошовий:

Ви ж самі сказали прийти «кінкогніто»!, - здивувався він, знімаючи маску Кінг Конга.

Також до Вечірнього Кварталу»завітала переможниця Танців з зірками Наталя Могилевська, яка поділилась з Юзіком та Євгеном Кошовим своїм рецептом стрункої фігури.

Коли тебе показують на «плюсах», то трошки видно ще й на іншому каналі - пожартував Володимир Зеленський, натякаючи на фізичну форму Євгена.

Актори студії «Квартал 95» покажуть номер, в якому торкнуться близької для українців теми транспорту, ввезеного з-за кордону.

Литва повідомила, що в неї немає такої кількості машин, яка є у Києві з литовськими номерами, - говорить Євген Кошовий в образі прикордонника.

Крім того, у новому випуску Вечірнього Кварталу глядачі побачать яскраві виступи відомих виконавців. Гурти «Звери», «Mozgi», «Друга Ріка» та Наталя Могилевська виконають улюблені хіти мільйонів українців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актори «Вечірнього Кварталу» розповіли, як на їхні пародії реагують зірки

Новини по темі