Б'юті-антитренди осені 2018

Б'юті - антитренди осені 2018
g.bar.kiev

Звички, від яких потрібно відмовитись.

Поділитися:

Із моди виходить не тільки одяг, а й різноманітні б’юті-прийоми, яких ми звикли дотримуватися. Які звички у створенні макіяжу та манікюру більше неактуальні восени 2018-го - читайте у нашій добірці. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як обрати тональний крем за типом шкіри

ФРЕНЧ 

Здавалося б, класика манікюру - ніжний френч, не здатний вийти з моди, проте його стало настільки багато, що модні експерти назвали такий вид манікюру антитрендом. Особливо це стосується кольорового варіанту. 

Альтернатива - жіночний нюдовий манікюр, колір якого майже збігається з відтінком вашої шкіри. А для любительок оригінального манікюру - асиметрія, темні осінні кольори та блискуча фольга. 

@nail_samson

БЛИСКУЧІ ТІНІ 

Великі блискітки й каміння для макіяжу очей залишаються у минулому. Образи у стилі диско справді були яскравими й оригінальними, але їм на зміну приходить природність й елегантність. 

Альтернатива - матові тіні. Доповнити макіяж також можна темними стрілками. 

g.bar.kiev

КОНТУРИНГ

Ідеальний контуринг обличчя справді здатний вирівняти колір шкіри, виділити ваші переваги та приховати недоліки. Однак якщо нанести занадто багато косметики, ваша краса зникне, а образ стане «штучним». 

Альтернатива - максимальна природність. Цієї осені б’юті-експерти радять наносити тонкий шар тонального крему та фіксувати його прозорою пудрою. Доречно виділити скули рум’янами, підібравши їх відтінок відповідно до вашого кольору шкіри. Додати образу свіжості допоможе сяйво хайлайтеру. Але й з ним будьте обережними. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найактуальніший аксесуар літа: З чим носити сумку-корзинку

@KKWBEAUTY

@g.bar.kiev

НАКЛАДНІ ВІЇ

Накладні вії потрібно залишити у 2017-ому, хоча нова мода справді вимагає довгих та густих вій. Однак для цього існує чудова альтернатива.

Альтернатива - ідеальна туш. Виробники розробили нові формули туші, яка додасть вашим віям не тільки природної довжини, а й колосального об’єму. Головне, підібрати свою форму пензлика, який допоможе створити вдалий макіяж вій. 

@g.bar.kiev

@KKWBEAUTY

БЛІДІ ПОМАДИ 

Занадто бліді відтінки помад, які зливаються з відтінком шкіри, більше не у моді восени 2018. Їм на зміну прийшов більш яскравий й виразний макіяж губ.

Альтернатива - сливові й червоні відтінки помад. Світлий макіяж очей, довгі вії та насичені губи - ваш осінній мейк безсумнівно приковуватиме погляди!

@g.bar.kiev

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 50 відтінків рожевого: З чим носити цей колір восени