Модне взуття на осінь 2018

Модне взуття осені 2018
@carolinaherrera

Найстильніші моделі взуття для нового холодного сезону.

Поділитися:

Ніщо не підкреслить красу жінки краще, ніж правильна пара взуття. Цієї осені за увагу модниць позмагаються чимало яскравих та оригінальних моделей. Ідеальне взуття відображає індивідуальність, говорить про характер та смак. Що ж у тренді у новому холодному сезоні - читайте у нашій добірці. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 модних образів для жінок за сорок

ГОСТРИЙ ТА КВАДРАТНИЙ НОСКИ

Взуття з квадратним носком було на піку популярності у 90-х. Нині ми знову повертаємось до цього тренду і сміливо можемо обирати такі моделі ботильйонів, чобітків й туфель. Що стосується гострого носку, ця тенденція не нова, проте щосезону вміє вражати. Цьогоріч у моді взуття з гострим носком й тонкими підборами або підборами у формі трикутника.   

СТІЙКІ ПІДБОРИ 

Моделі зі стійкими підборами - одні з найпрактичніших для осінньо-зимового сезону. У високих чобітках з високими стійкими підборами не страшно ні в дощ, ні у сніг! До того ж ви завжди почуватиметесь на висоті. 

@scandinavianfashions

КЛІТИНКА ТА СМУЖКА

Взуття з принтом "гусяча лапка", клітинка, смужка, у стилі анімалізму буде у тренді восени 2018-го. Поєднуйте такі моделі з однотонною сукнею або костюмом. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наймодніший колір осені 2018

@scandinavianfashions

ЕПАТАЖНЕ ВЗУТТЯ

Чудернацькі форми підборів, епатажний декор та сміливі кольори - осінні моделі взуття можуть й повинні дивувати! Таке взуття точно обере сміливиця, що прагне завоювати увагу всіх оточуючих. 

@rejinapyo

ГЛІТТЕР, ТВІД ТА ІДЕАЛЬНИЙ СИНІЙ 

У новому холодному сезоні залишаються актуальними моделі з гліттером, що прикрасять будь-який осінній лук. У тренді також буде взуття з твіду у стилі CHANEL. А ось найпопулярнішим кольором взуття восени 2018-го стане ідеальний синій. Холодний насичений відтінок дихає жіночністю та елегантністю. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 головних модних трендів осені 2018