5 модних образів для жінок за сорок

Що носити жінкам за 40
@penelopecruzoficial

Речі, які варто приміряти, щоб мати стильний вигляд.

Поділитися:

Часто жінки середнього віку бояться експериментувати, щоби не втратити елегантності, і не наважуються міксувати яскраві та оригінальні луки. Сьогодні ми поговоримо про те, що потрібно носити красуням за сорок, аби завжди бути на висоті. 

БІЛА СОРОЧКА

Біла сорочка - базова річ гардеробу, яка підійде як для роботи в офісі, так і для прогулянки. Поєднуйте білу блузу з улюбленими джинсами або брюками різноманітних відтінків. Додасть образу кокетливості стильний аксесуар - масивні сережки, маленька атласна хустинка або яскраве намисто.

@cindycrawford

ІДЕАЛЬНІ ДЖИНСИ 

Джинси - незамінна річ у жіночому гардеробі. Вони повинні ідеально сидіти, щоб підкреслити усі ваші принади. Із джинсами можна комбінувати луки у різноманітних стилях, а доповнити образ допоможуть модні босоніжки та сумка яскравого відтінку. 

@penelopecruzoficial

ЯСКРАВИЙ ВЕРХ 

Жінкам елегантного віку не варто боятися оригінальних речей. Яскраво-червона сукня, жакет у пайєтках, блуза із глибоким декольте - такі елементи гардеробу додадуть вам ще більше сексуальності та привабливості!

Фото: Еlle France

@monicabellucciofficiel

ЧОРНИЙ КОЛІР 

Чорний колір справді може творити дива. Обравши правильний фасон чорних речей і додавши до них стильних аксесуарів, можна створити ідеальний лук, який видовжуватиме ваш силует та неодмінно приковуватиме погляди. Погляньте, як уміє носити речі чорного кольору жіночна й завжди стильна Амаль Клуні. 

@amalclooneyofficial

СТИЛЬНА БЛУЗА 

Рюші, квіти, асиметрія - все це у тренді, тож поспішіть придбати блузу з квітковим принтом, яка стане головним атрибутом вашого образу. Носіть блузи у поєднанні з джинсами, брюками-кльош та спідницями-міді. 

@jlo

Новини по темі