Найнесподіваніший тренд осені: Як носити балаклаву

Наймодніший тренд осені 2018
pinterest.com

Оригінальний аксесуар знову у моді!

Поділитися:

Балаклава - найбільш обговорюваний тренд нового холодного сезону. Подейкують, її історія розпочинається з часів Кримської війни, коли солдати під час лютої зими брали жіночі в’язані шапки й придумали новий спосіб, як їх носити, захищаючись від вітру. Таким чином, балаклава пройшла шлях від війни до колекцій найвідоміших світових дизайнерів. Особливої популярності цей аксесуар набув саме у 2018-ому після лютневого показу Calvin Klein. Як наважитись носити балаклаву та з чим її поєднувати - читайте далі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як носити пластик цієї осені: 5 стильних образів

З ПАЛЬТО 

Класичний спосіб носити балаклаву - одягнути її до осіннього пальто. Доповніть образ улюбленими джинсами та ugly sneakers і залишайтеся у тренді!

net-a-porter.com

@leandramcohen

З СУКНЕЮ 

Таке неординарне поєднання приковуватиме погляди! Поєднувати в'язану балаклаву можна не тільки зі звичайними трикотажними сукнями, а й з шовковими або атласними моделями. На піку популярності також балаклави, прикрашені камінням, брошками або квітами. Прихильницею такого луку є співачка Ріана. 

 

@calvinklein

pinterest.com

ЗІ СПІДНИЦЕЮ

Светр oversize та легка спідниця-міді будуть мати чудовий дует із теплою балаклавою. Такий образ дихає осінньою прохолодою й свіжістю. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CALVIN KLEIN (@calvinklein) on

Прикрашайте лук стильною сумкою й окулярами. До речі, балаклава + окуляри - беззаперечний тренд осені 2018!

pinterest.com

З ПЛАСТИКОМ 

Пластик став одним з найпопулярніших матеріалів нового холодного сезону. Модниці в усьому світі носять плащі, легінси та навіть шкарпетки із пластику! Трендовий аксесуар балаклава прикрасить образ із пластику кольору металік. Одягніть стильний тренч та балаклаву світлого або яскравого кольору, і ви безсумнівно залишитесь у центрі уваги. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CALVIN KLEIN (@calvinklein) on

TOTAL BLACK

Повністю чорний образ із балаклавою зробить вас стильною й небезпечною. Луки у стилі героїні фільму Матриця стають дедалі популярнішими, тож надихайтесь цим фільмом й сміливо міксуйте епатажні луки!

pinterest.com

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Позбутися зайвого: 5 порад, як навести порядок у своєму гардеробі