Позбутися зайвого: 5 порад, як навести порядок у своєму гардеробі

Як оновити гардероб
Кадр з фільму "Секс і місто"

Як впорядкувати свої речі й завжди мати стильний вигляд.

Поділитися:

Мабуть, кожна жінка стикалася із проблемою, коли одяг вже не поміщається у шафу, проте, здається, одягти все одно нічого. Оновлення гардеробу - ще один спосіб почуватися легко та вільно. Як навчитися прощатися із більше непотрібними речами й оновити свій гардероб з мінімальними витратами - читайте у наших порадах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наймодніші відтінки помад осені 2018

1. Сортуйте речі за сезонністю й видами. Стилісти радять ні в якому разі не зберігати речі у шафі за кольоровою гамою. Складайте речі окремо по сезонах - літні та весняні, зимові й осінні. Крім того, важливо компонувати одяг за видом - брюки + джинси, сукні + сарафани, різноманітний верхній одяг тощо.

2. Кладіть у шафу тільки чисті й попрасовані речі. Таким чином, ви будете бачити, чи ще одягнете цю річ чи ні. Якщо одяг буде мати зношений вигляд, ви одразу його позбудетесь. 

@thestylevisitor

3. Кожну річ зберігайте на окремому вішаку. Крім того, справді має значення колір або матеріал, з якого виготовлені вішаки. Якщо вони будуть різними, щоранку у вас складатиметься враження, що у шафі немає порядку. 

4. Білизну, шкарпетки й колготки варто тримати в окремих моноблоках або шухлядах. Дрібні речі гардеробу особливо потребують порядку. Зручно зберігати такі предмети гардеробу в окремих боксах або просторих шухлядах.

@thestylevisitor

5. Сезонне взуття потрібно розкласти так, аби бачити усі моделі. Таким чином, вам буде легше міксувати луки й не забувати про взуття, яке у вас є.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повернення 90-х: Наймодніші аксесуари осені 2018

Новини по темі