Актори серіалу "Центральна лікарня": зараз і 8 років тому (фото)

Центральна лікарня
20:00
Дивись відео
Як змінилися актори серіалу "Центральна лікарня" з 2016 року

Як змінилися актори серіалу "Центральна лікарня": Ахтем Сеітаблаєв, Ольга Гришина, Наталка Денисенко та інші.

Поділитися:

З понеділка по четвер о 20:00 на телеканалі "1+1 Україна" транслюють медичну драму "Центральна лікарня". Це захоплива історія про людські стосунки, розказана на тлі буднів у провінційній лікарні. У центрі сюжету – Маргарита Сергіївна (Ольга Гришина), молода, красива та вольова жінка, яка працює провідним хірургом. Життя Маргарити круто змінюється, коли до лікарні приїжджає талановитий лікар-хірург Рустам (Ахтем Сеітаблаєв). Між колишніми спалахують старі почуття. Тепер Маргариті потрібно зробити непростий вибір: пробачити коханому та дати йому другий шанс чи ні. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому варто подивитися серіал "Центральна лікарня" на "1+1 Україна"

Як виглядають актори тоді і зараз

центральна лікарня

Ахтем Сеітаблаєв

Ахтем Сеітаблаєв – український актор та режисер кримськотатарського походження, ведучий проєкту "Хоробрі серця". Він виконав одну з головних ролей – хірурга Рустама Агаларова.

центральна лікарня

Станіслав Боклан

Станіслав Боклан – український актор театру та кіно, народний артист України. В серіалі він зіграв роль головного лікаря Володимира Началова.

центральна лікарня

Ольга Гришина

У серіалі "Центральна лікарня" Ольга Гришина зіграла одну з головних ролей – хірурга Маргариту Главатських. Незважаючи на те, що у медицині зазвичай домінують чоловіки, Маргарита зуміла стала одним із найкращих лікарів.

центральна лікарня

Марк Дробот

У серіалі "Центральна лікарня" Марк Дробот зіграв одну з головних ролей – провідного хірурга та улюбленця жінок Максима Красовського. За словами актора, роль давалася не легко. 

центральна лікарня

Наталка Денисенко

Наталка Денисекно - акторка українського театру і кіно, зіграла у серіалі медсестру Юлю. 

центральна лікарня

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 цікавих фактів про роль Ахтема Сеітаблаєва в серіалі "Центральна лікарня"

Новини по темі