Не пропустіть цього тижня: чим вражатимуть фінальні серії серіалу Центральна лікарня

Центральна лікарня
20:00
Дивись відео
Серіал Центральна лікарня: що покажуть у 53, 54, 55, 56 серії

Серіал Центральна лікарня: що покажуть у 53, 54, 55, 56 серіях

Поділитися:

Цього тижня на 1+1 Україна з 20:00 дивіться фінальні серії українського серіалу Центральна лікарня. Кожен епізод триматиме у напрузі перед грандіозним фіналом! Розповідаємо, що чекає на героїв у найближчих серіях.

Центральна лікарня — 53 серія

Аня засмучується, коли дізнається новину про розрив Маргарити та Рустама. Тим часом лікарі намагаються з'ясувати, чому мама Максима втратила зір. Сам Максим ухвалює складне рішення оперувати наосліп. Головним лікарем призначають Рустама, але за кілька хвилин він приходить із заявою про звільнення. 

Центральна лікарня — 54 серія

У Рустама прогресує тремор. Він потребує тривалого лікування. Максим пропонує допомогу і наполягає, щоб саме він оперував його маму. Маргарита стає "руками" Рустама на час операції. Тим часом у лікарні трапляється жахлива подія: на будівництві хлопець падає на металеву арматуру. Коли Маргарита повертається додому, то з'ясовує, що Аня зникла.

Центральна лікарня — 55 серія

Останні події змушують Маргариту та Рустама переосмислити пріоритети у житті. Тим часом у дворі лікарні знаходять картонну коробку з немовлям. Хлопчик у критичному стані та потребує негайної операції. Людмила встигає прив'язатися до дитини. Коли з'являєються потенційні батьки для малюка, вона починає робити усе, аби дитина залишилася з нею.

Центральна лікарня — 56 серія

Планова операція тата Олі після заміни кардіостимулятора перетворюється на ризиковану. Наташа отримує тривожний лист із США, що змушує її терміново їхати. А от Рустаму нададуть грант на лікування. Щоправда для цього лікареві доведеться на рік виїхати до США, покинувши Маргариту з донькою.

Як герої реагуватимуть на критичні ситуації та чим закінчиться їхня історія, дивіться цього тижня з понеділка по четвер о 20:00 на 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які серіали подивитись, якщо сподобалась "Обіцянка Богу": 3 захопливі драми

 

Новини по темі