Молоді українські акторки, які зіграли в серіалі “Ціна втечі”

Ціна втечі

Дізнаємося більше про молодих українських акторок, які заграли в новому серіалі “Ціна втечі” на телеканалі “1+1 Україна”.

Поділитися:

Із 19 лютого, з понеділка по четвер, о 20:30 на “1+1 Україна” показуватимуть нову мелодраму “Ціна втечі”. У стрічці розкажуть історію сироти Марти, яка понад усе мріє знайти своє щастя, затишок, рідних та головне — кохання. Розповідаємо про молоде покоління акторок, які доєдналися до команди проєкту.

Анна Іванова

Фото: @anutasmile

Головну героїню Марту у “Ціні втечі” зіграла молода українська акторка Анна Іванова. Вона працює в кіно з дитинства, але цей проєкт на каналі “1+1 Україна” став одним з перших, де дівчина зіграла головну роль. Зараз Анна навчається в Київському національному університеті театру, кіно і телебачення імені Івана Карпенка-Карого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Для “Ціни втечі” вчилась володіти холодною зброєю”:  зірка нового серіалу на “1+1 Україна” Анна Іванова розповіла про те, на що готова заради ролі та нове покоління акторів

Дар’я Пльондер

Фото: @dasha_tverdokhlib_plyonder

Названу сестру головної героїні Марти зіграла українська акторка Дарʼя Пльондер. Вона закінчила Київський національний університет театру, кіно і телебачення імені Івана Карпенка-Карого. Зараз грає в театрі “Золоті Ворота”.

Анастасія Нестеренко

Фото: @n.nstrnko

Анастасія у “Ціні втечі” зіграє маму Марти в молодості. Дівчина навчалася, як і її колеги, у Київському національному університеті театру, кіно і телебачення імені Івана Карпенка-Карого. Першою акторвською роботою,, яка принесла їй впізнаваність, стала роль Віри у серіалі “Новенька”. 

Не пропустіть премʼєру вже 19 лютого о 20:30 на телеканалі “1+1 Україна”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актор серіалу “Ціна втечі” на “1+1 Україна” Олександр Третьяченко про приниження в одному з московських театрів через українське походження, на яку роль ніколи не погодиться та розвиток українського кіно

Новини по темі