5 медичних серіалів про сильні почуття

Справжньому коханню діагноз не завада!

Поділитися:

Скоро на телеканалі 1+1 відбудеться прем'єра нового гостросюжетного серіалу Діагноз. У центрі сюжету - молода дівчина Анна Новак, що приїхала до польського регіону Силезія для розв’язання особистих питань. Із дівчиною трапилась трагедія, і вона потрапила до лікарні. Анні поставили діагноз амнезія, і тепер вона змушена будувати своє життя заново. Які випробування чекають на Анну - дізнайтесь зовсім скоро. А поки ми чекаємо на прем'єру, пропонуємо переглянути улюблені серіали про кохання, що захоплюють погляд із перших хвилин. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До Дня пам’яті жертв голодоморів 1+1 покаже фільм Гіркі жнива

«Хороший хлопець»

Заплутана історія любовного трикутника у захоплюючій мелодрамі Хороший хлопець змушує глядача хвилюватися за долю головних героїв. Студенти Олег та Настя мріють пронести своє кохання через усе життя та досягти успіху в кар’єрі. Олег навчається на лікаря, а Настя працює журналістом. Одного дня дівчина піде на авантюру, котра змінить усі плани закоханих. 

«Центральна лікарня»

У центральну лікарню провінційного міста, де одним із провідних хірургів працює молода та красива Маргарита Сергіївна, приїздить талановитий лікар Рустам. Виявилося, що Маргариту і Рустама пов’язує давній роман. Ще будучи студентами, вони закохалися один в одного, і тепер почуття спалахують з новою силою. Маргарита опиняється перед непростим вибором – пробачити давню образу чи ні. 

«Біженка»

Надія - талановитий лікар. Під час бойових дій вона врятувала 6-річного хлопчика і вивезла його до міста, де колись навчалася. Тут дівчина зустрічає кохання свого минулого. Чи захоче Надія відновити стосунки із давнім коханцем, коли на життєвому шляху зустрінеться новий чоловік?

Слова і музику до саундтреку серіалу Біженка написав учасник проекту Голос країни Андрій Лучанко. Аранжування для саундтрека створив талановитий композитор і музичний продюсер проекту Голос. Діти Руслан Квінта.

«Не можу забути тебе»

22-річна студентка Віка Климчук, майбутній лікар-травматолог, приходить на стажування в медичний центр футбольного клубу, де знайомиться з місцевою зіркою - футболістом Артемом Григор'євим. Віка закохується в нього з першого погляду, і незабаром вони починають зустрічатися. У Артема виникає конфлікт з іншим футболістом Ігорем Кириченко, якого грає ведучий програми Сніданок. Вихідний Олександр Попов. Між Артемом і Вікою спалахують палкі почуття, але їхньому коханню судилося пройти нове випробування, адже через якийсь час футболіст захоплюється іншою жінкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 найкращих комедійних серіалів про родичів