Саундтрек до серіалу Догори дриґом виконав зірка Останнього москаля

Назар Задніпровський і Фелікс Шиндер заспівають в серіалі Догори дригом
1plus1.ua

Вже сьогодні о 21.00 на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра нового 12-серійного комедійного серіалу Догори дриґом.

Поділитися:

Стало відомо, що саундтрек до серіалу заспівав Народний артист України Назар Задніпровський, який зіграв у комедії роль хірурга та рокера Дімича, друга головного героя Мар’яна. Автором музики виступив музикальний продюсер таких масштабних проектів телеканалу 1+1, як Голос. Діти та Голос країни Руслан Квінта, автором слів - сценарист Догори дриґом Михайло Гусаров.

Цікаво, що для Назара Задніпровського запис саундтреку до комедії - це перший подібний досвід:

«Зізнаюсь, що це моя пісенна прем’єра. До цього моменту я співав тільки у колі родини. Мені було особливо приємно виконати вокальну партію саундтреку, оскільки я сам граю у цьому серіалі. І дуже хочу, щоб глядачі полюбили «Догори дриґом» так само сильно, як і вся наша команда, серед якої, до речі, є як одесити, так і львів’яни», - сказав Назар.

 

A post shared by #1plus1 1+1 (@1plus1tv) on

Окрім саундтреку, музичний настрій у комедії будуть задавати пісні короля одеського фольклору, учасника Голосу країни та соліста групи «Деньги вперед» Фелікса Шиндера «Фонарики» та «Одесская». Фелікс розповів, що був радий стати частиною комедії, а також зізнався, що дуже любить львівський говір. Які родинні стосунки пов'язують акторів серіалу Догори Дриґом у реальному житті

«Мені сподобалася ідея серіалу, оскільки одесити та львів’яни, звичайно, відрізняються одне від одного менталітетом, але ми всі є однією нацією. Я маю багато знайомих із Західної України, які люблять приїжджати у гості на Чорне море. Ми завжди разом робимо променад по центральній частині міста, відвідуємо «барахолочку» та відпочиваємо на пляжах, про які знають тільки справжні одесити. В свою чергу, я люблю Львів, він мені здається дуже затишним містом. Часто, напевно, як і всі українці, приїжджаю до міста Лева, обожню західний акцент та говір, а що вже казати про смачну каву. Тому я дуже щасливий, що саме наші пісні прозвучать у серіалі та чекаю на прем’єру», - розповів артист.

Нагадаємо, за сюжетом консервативна львів'янка Уляна (Наталья Сумська) вирушає на відпочинок до південної тусовочної Одеси зі своїм 30-річним сином Мар'яном (Олесь Федорченко). Для Мар'яна ця подорож – випробування, яке просто потрібно пережити. Але вже в перший день все перевертається «догори дриґом». В результаті нещасного випадку Уляна опиняється в лікарні і впадає в кому. Тепер Мар'ян змушений закинути звичне життя у Львові і залишитися в Одесі на невизначений термін. Тут йому належить відчути весь одеський колорит, знайти нових друзів і роботу, а ще познайомитися з темпераментною медсестрою Олею.

Головні ролі в серіалі Догори дриґом виконали Олесь Федорченко, Лілія Ребрик, Вікторія Литвиненко, Наталія Сумська, Володимир Горянський, Володимир Ніколаєнко, Катерина Кістень, Віталій Іванченко, Назар Задніпровський, Наталія Васько та інші.

Виконавець головної ролі Олесь Федорченко не лише втілюється в роль парубка Мар’яна, а й слідкує, щоб усе було колоритно.

На Львівщині є чимало слів, які ми вживаємо у повсякденному житті, а наприклад, у Києві так не говорять: люксосова сорочка, файна дівчина.

Актриса Наталія Сумська грає у серіалі роль матері Мар’яна.

«Мій персонаж доволі ретроградський. Вона заслужений вчитель України. Її преміювали путівкою в Одесу, але сталося так, що вона сама не змогла поїхати. І ось починаються різноманітні колізії. На щастя, усе замішано на любові, як і має бути у кіно», - розповідає актриса.

Одеський колорит тримається на Лілії Ребрик. Вона грає норовливу, але в той же час веселу дівчину Олю. Ліля каже, що хоч вона й не одеситка, але Одесу добре знає, бо часто там бувала.

Я Одесу знаю, відчуваю як турист. Мені цікаво зануритись та зрозуміти природу та світосприйняття одеситів.

Режисер комедії Максим Делієргієв сам із Одеси і стверджує, що з пошуком локацій проблем не було.

Я знімав лише в тих місцях, як, на мою думку, повинні побачити глядачі. У серіалі ми покажемо Одесу такою, яка вона є – красиву та витончену.

Виробництвом серіалу займався «1+1 Продакшн» на замовлення телеканалу 1+1.

Нагадаємо, телеканал 1+1 готує глядачам кілька яскравих осінніх сюрпризів. Щодня по буднях о 21:00 глядачі телеканалу зможуть побачити прем'єрні серії нових комедійних українських серіалів - Субота, Слуга народу. Від любові до імпічменту, Село на мільйон-2.

Дивіться серіал Догори дриґом з понеділка по четвер о 21:00 на телеканалі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Догори дриґом»: Наталія Сумська розповіла, як це – бути львів'янкою в Одесі