«Догори дриґом»: Наталія Сумська розповіла, як це – бути львів'янкою в Одесі

Відома акторка поділилася, чому погодилася на роль у новому серіалі «Догори дриґом».

Поделиться:

Цієї осені глядачі «1+1» побачать новий захопливий серіалЦієї осені глядачі «1+1» зустрінуться з улюбленими акторами «Догори дриґом». За сюжетом, консервативна львівська вчителька Уляна (Наталія Сумська) вирушає зі своїм сином Мар'яном (Олесь Федорченко) на відпочинок до Одеси. Проте несподівані обставини стають на загрозі повернення героїв до рідного Львова.

В інтерв’ю сайту «1+1» акторка Наталія Сумська розповіла, чим її захопила нова роль, що досі вражає у Львові та як збирається відпочити цього літа.

Наталіє, чим вас зацікавила роль у «Догори дриґом»?

У серіалі «Догори дриґом» пощастило зіграти нарешті українську жінку. Особливість крайніх фільмів у тому, що мені все частіше доводиться грати вчительку. Бачите, вчитель – все ж таки один із найпопулярніших героїв суспільства.

Як перевтілювалися у львівську пані?

Я ж там узагалі свого часу провела дитинство. Це залишилося в мені. Тому я просто повернулася в ті часи, вдягнула на себе «шкіру» героїні – і на певний час стала львів’янкою. І взагалі, коли приїжджаю до Львова, повертаюся в юність. Вважаю, що потрібно зберігати львівську атмосферу.

Яка атмосфера загалом панувала на знімальному майданчику?

Серіал «Догори дриґом» має кумедну назву. Заразом атмосфера на знімальному майданчику була напрочуд делікатна, спокійна та виважена. Зйомки супроводжував тонкий гумор, який має бути і на майданчику, і взагалі у житті.

Що порадите парам, яким, як і героям серіалу, доводиться обирати між батьківською любов’ю та коханням?

Для молоді вибір між коханням і батьками існує завжди. Цей вибір має бути якомога делікатнішим. Адже ніколи не можна відмовлятися від батьківської любові та опіки, і, звісно, не можна лишитися без кохання. Тому це найскладніше.

До речі, вашому сину за серіалом, Мар'яну, час нарешті вийти з-під маминого крила. А як ви відпускали своїх дітей у самостійне, доросле життя? Яка ви мати поза кадром?

У житті я така мати, що воліла би, щоб діти себе вільніше почували. Це краще для їхньої свободи. Але трапляється так, що вони самі йдуть назустріч. «Мамо, потрібно те…», «мамо, а як ти вважаєш…» тощо. І я не відмовляю їм, бо я мати.

Наталіє, як плануєте відпочити цього літа?

Я така артистка, що не відпочивала би. Мені найкомфортніше в роботі. А у вільний час – поспала та й знову на роботу!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Режисер «Догори дриґом»: Ми покажемо Одесу не такою, якою її звикли бачити глядачі