Акторка Ольга Атанасова розповіла про весілля з байкером

Ольга Атанасова розповіла про чоловіка та доньку | 1+1

Зірка серіалу «Дві матері» поділилася особистим.

Поділитися:

Сьогодні о 20:45 на 1+1 відбудеться довгоочікувана прем’єра україномовної мелодрами «Дві матері», у якій глядачі побачать багатьох відомих українських акторів: Ольгу Сумську, Ірму Вітовську, Миколу Боклана, Віталіну Біблів, Ольгу Атанасову, Зоряну Марченко та білоруського красеня Кирила Дицевича. Виконавиця ролі Марти, Ольга Атанасова, у відвертому інтерв’ю журналу «Теленеделя» розповіла про те, як стрічка змінила її ставлення до родини, та згадала про власне весілля із чоловіком-байкером.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка серіалу Дві матері Ольга Атанасова розповіла, як ставиться до сурогатного материнства

Із читачами видання акторка поділилась тим, як зйомки у серіалі «Дві матері» та її героїня Марта вплинули на стосунки із донькою Адель:

«До всього, що стосується дітей, я ставлюся ніжно ​​і відповідально. Практично всі мої сцени у новому серіалі - дуже проникливі й емоційні. Грати їх спокійно, не співпереживаючи героїні, неможливо. Поступово починаєш проживати життя за неї. Я намагаюся розмежовувати роботу і особисте, але мозок не відключається за сигналом – думки все одно наздоганяють поза знімальним майданчиком. Помітила, що і до доньки почала ставитися ще ніжніше – цінувати, що вона у мене є. І проблеми чужих дітей стали цікавити більше. І вперше зіштовхнулася з темою сурогатного материнства, зрозуміла, вона дуже непроста і може стати драмою всього життя, як у моєї героїні Марти, а може, навпаки принести щастя», – зізналася Ольга.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ольга Атанасова показала відверте фото в ліжку зі зйомок серіалу Дві матері

У стрічці героїня Ольги Атанасової виходить заміж за заможного красеня Андрія Завадського, роль якого виконав Михайло Пшеничний. Серіальне весілля вийшло пишним та яскравим, але як виявилося, в акторки в житті було зовсім інакше свято:

«У кіно я виходжу заміж раз шостий, якщо не більше. Але зі своїм весіллям пишну церемонію точно не асоціюю - у мене не було білої сукні. Коли одягаю її, замислююся, хотіла б таку чи ні. Розумію, що, швидше за все, ні. Я веду зовсім інший спосіб життя, і пишна сукня не виглядає в ньому органічно. Те, що ми одружилися, тримали з чоловіком в таємниці. А потім запросили гостей нібито на пікнік і там повідомили нашу новину. Всі кричали: «Вау! Класно! Молодці!». Мені дуже сподобався такий формат весілля. При цьому плануємо, коли буде вільний час, зіграти ще одне, щоб можна було зробити красиву фотосесію - десь на екзотичних островах, наприклад».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актриса Ольга Атанасова-Лук'яненко: Я люблю і пам’ятаю всі свої ролі

Також головна героїня стрічки «Дві матері» Ольга зізналася, що раніше була проти вибору акторської професії своєю донькою, але з часом вирішила не суперечити бажанням Адель:

«У Адель, звісно, свій смак, і я його підтримую. Хоче дитина одягти лосини під сукню і вважає, що це красиво - будь ласка! Або намалювати собі вуса, приліпити на повіки блискітки... Заради бога! Коли ще вона зможе так одягтися? Головне, щоб їй було комфортно і тепло. Вона артистична дівчинка, рухлива. Займається гімнастикою, акробатикою, танцями, англійською, ходить на хор. У неї лише неділя вихідний. Але їй це подобається. Чесно кажучи, раніше я була проти того, щоб вона стала акторкою. Знімальний процес виснажує навіть дорослого, не кажучи вже про дітей. А іноді літні сцени, коли треба бути в легкому сарафані та працювати при температурі +9, можуть бути навіть небезпечними для здоров'я дитини. Але відчуваю: все йде до того, що Адель попроситься в кіно. Якщо вона отримає якусь роль, я не буду суперечити. Але одразу попереджу, що тексти вчити з нею не буду – у мене і своїх вистачає! Тому вже потихеньку готую до цього няню».

Нагадаємо, сюжет стрічки розгортається навколо двох молодих жінок, Марти та Зої, долі яких назавжди пов’язала смерть близької людини. Марта – наречена, а Зоя – сестра загиблого талановитого хлопця Сергія. Неспроможна пережити смерть коханого, вагітна Марта втрачає їхню дитину. До того ж, Зоя вважає Марту винною у смерті брата та прагне помститися за це. З часом доля знову переплітає у химерний вузол життя жінок. Між ними знов з’являється один коханий чоловік – багатий спадкоємець імперії ресторанів Андрій Завадський, його мати та одна на двох дитина, яка опинилась у центрі нещадного протистояння двох матерів. Дві жінки спробують з’ясувати, хто з них має більше права на дитину - сурогатна чи рідна матір.

Виробництвом стрічки займається «1+1 Продакшн», продюсери – Дарина Жукова, Олена Єремєєва та Вікторія Баранова. Головний режисер та креативний продюсер – Євген Баранов, оператор-постановник – Віталій Запорожченко.