За лаштунками комедійного детективу «Джек & Лондон»: «Телесніданок» показав, як знімали серіал

Що відбувалося за лаштунками серіалу Джек & Лондон: ексклюзив від Телесніданку

Вже 15 листопада на 1+1 відбудеться прем’єра серіалу «Джек & Лондон». Як проходили зйомки?

Поділитися:

Вже 15 листопада о 20:45 на 1+1 буде нова прем’єра – детективний комедійний серіал «Джек & Лондон». «Телесніданок» завітав на знімальний майданчик, щоб показати глядачам залаштунки серіалу.

У серіалі «Джек & Лондон» покажуть історію молодого успішного адвоката Влада, якому довелося відмовитись від перспективної кар’єри у Лондонському суді і повернутися у своє рідне провінційне містечко Зоря. Влад буде рятувати своє місто від екологічної катастрофи та паралельно з’ясовувати, хто саме підставив та запроторив до в’язниці його рідного брата, поліцейського Леоніда. Місце Леоніда у поліцейському відділку займає саме головний герой, і єдиним його союзником і помічником стає пес Джек, який, як виявляється, вміє... розмовляти.

Джек і Лондон

«Телесніданок» відвідав перший знімальний день серіалу «Джек & Лондон», який проходив на локації прямісінько посеред лісу. Виконавець головної ролі актор Дмитро Белякін так розповідає про свого персонажа:

Мій герой – кар’єрист. Він іде по головах, безпринципний, успішний, талановитий адвокат.

Що ж чи хто змусить його змінитися? Можливо, пес-напарник? Говіркого собаку Джека на екрані втілив бульмастиф Морган, який теж проходив кастинг, як і всі інші актори. Більше того, кастинг собак на роль Джека тривав понад рік. Для Моргана це дебютна роль у кіно. Цікаво, що бульмастифа Джека у серіалі озвучив відомий музикант, тренер «Ліги сміху» та актор Сергій Бабкін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відомий музикант Серій Бабкін озвучить пса – бульмастифа Джека у серіалі 1+1 «Джек & Лондон»

Режисер серіалу «Джек & Лондон» Олександр Ітигілов розповідає:

Це не перша стрічка, в якій головним героєм є собака. Але такого, щоб вона розмовляла, ще не було.

Творці серіалу «Джек & Лондон» зазначають, що це буде історія з екстраординарним сюжетом, комедійна, але водночас глибока та змістовна. Продакшн серіалу здіснюється SFERA FILM на замовлення каналу 1+1 у партнерстві з медіасервісом MEGOGO та  Київстар ТБ. У серіалі також ролі зіграють відомі актори: Дар’я Петрожицька, Остап Ступка, Георгій Поволоцький, Сергій Калантай, Анастасія Цимбалару, В’ячеслав Гіндін тощо.

Джек і Лондон

Прем’єра серіалу «Джек & Лондон» на 1+1 відбудеться 15 листопада о 20:45. За добу до всеукраїнської телевізійної прем’єри на 1+1 буде ексклюзивний допрем’єрний показ на MEGOGO. Допрем'єрний показ також буде здійснений на VOD-платформі 1+1 Video та партнерському проекті 1+1 медіа – Київстар ТБ.