Акторка Дар'я Петрожицька про роль у серіалі «Джек & Лондон»: «Мою героїню теж звати Даша, і вона дуже схожа на мене справжню»

Дар'я Петрожицька розповіла про роль у серіалі Джек & Лондон та про свої мрії
Instagram/petrozhitskaya

Актриса Дар'я Петрожицька розповіла про свою роль у новому детективно-комедійному серіалі «Джек & Лондон».

Поділитися:

15 листопада відбулася прем'єра серіалу «Джек & Лондон». Це комедійний детектив, у центрі сюжету якого – історія молодого успішного адвоката Влада. Через певні життєві обставини йому довелося залишити роботу мрії в Лондоні і повернутися до свого рідного провінційного містечка Зоря. Головний герой починає працювати у місцевому відділку поліції та розслідувати справи разом із незвичайним напарником – псом Джеком, який, як виявляється, вміє розмовляти. Також у житті Влада знову з'являється його колишня дівчина Даша, яку зіграла Дар’я Петрожицька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Герой-рятівник: Остап Ступка розповів про свою роль вченого у серіалі «Джек & Лондон»

Про свого персонажа в серіалі «Джек & Лондон», еко-активістку та ветеринарку Дашу, Дар’я Петрожицька розповіла в інтерв'ю виданню «TV-Парк».

Петрожицька Джек і ЛондонФОТО: Instagram/petrozhitskaya

Насамперед Дар’я зазначає:

«Мою героїню теж звати Даша, і вона дуже схожа на мене справжню. Тому мені з нею дуже комфортно».

ПетрожицькаФОТО: Instagram/petrozhitskaya

За сюжетом Даша – ветеринар, яка щиро любить свою роботу і тварин. Її мрія – щоб тварини вміли розмовляти.

«Найбільше мені були цікаві сцени у ветклініці. Було захоплююче, хоч і непросто знімати. Тварини – це завжди технічно складно, до них потрібний підхід», – ділиться спогадами про знімальний процес Дар'я.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Буремна молодість зірок: що про свої студентські витівки розповіли Артур Логай, Дар’я Петрожицька, Юрій Ткач, Слава Камінська та Іраклі Макацарія

Петрожицька зазначає, що як і її серіальна героїня, любить тварин. У акторки є кішка Мішон, яку підібрала на вулиці. Тварина з'явилася в житті Дар'ї через тиждень після смерті її попередньої кішки та допомогла пережити цю втрату. Зараз Мішон дуже сумує за Дашею, коли вона на зйомках, і завжди з нетерпінням чекає на повернення господині.

«Я дуже люблю тварин. Останнім часом мрію про собаку, але я розумію, що з моїм графіком це нереально».

Актриса зізнається – мріє не про маленького, а про великого собаку. А в дитинстві вона мала ще грандіознішу мрію – побудувати роботизований будинок для бездомних тварин.

Петрожицька Джек і ЛондонФОТО: Instagram/petrozhitskaya

Окрім своєї любові до тварин, Дар'я Петрожицька захоплено розповідає і про любов до акторської професії. Завдяки акторству вона може бути будь-ким, проживаючи ролі своїх героїв. Це дає їй можливість прожити тисячі емоцій та унікальний досвід, який в реальному житті був би для неї, можливо, й неприйнятним.

Взагалі Петрожицька зізнається – вважає себе щасливою людиною. І додає:

«Я насолоджуюся цим періодом життя. 30 – це чудовий вік. Зараз умовна середина життя, яка найкрутіша».

І єдине, що їй зараз затьмарює життя – це карантинні обмеження. Дар'я Петрожицька каже, що дуже хоче, щоб у всьому світі люди нарешті змогли ходити без масок. Загалом, щоб відчувати гармонію зі світом і любов оточуючих, потрібно залишатися собою, вважає Даша.

Петрожицька і Ступка

Дивіться серіал «Джек & Лондон» з понеділка по четвер о 20:45 на каналі 1+1