Несподівано: Сергій Бабкін опублікував фото з головним героєм серіалу "Гра в кальмара"

Сергій Бабкін виклав фото з головним героєм серіалу "Гра в кальмара"
Instagram/babkin_official

Сергій Бабкін виклав фото, де порівняв себе з головним героєм серіалу "Гри в кальмара" Сонґ Гі Хуном.

Поділитися:

Український співак Сергій Бабкін опублікував фото, де порівняв себе з актором Лі Чон Че, який грає головного героя популярного серіалу "Гра в кальмара" Сонґ Гі Хуна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Alyona Alyona покидає Instagram: чому, чи відмовиться реперка повністю від соцмереж? Ексклюзивний коментар шоу «Твій день»

Раптом Сергію почали надходити повідомлення, де фанати пишуть, як він схожий на головного героя серіалу, який зараз на піці популярності "Гри в кальмара". Його грає південнокорейський актор і модель Лі Чон Че. Бабкін вирішив викласти фотографії, де порівняв себе з актором і в юності, і зараз.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Зірки почали теж активно коментувати та стверджувати, що дійсно є схожість між артистами. Наприклад, комік та учасник команди мисливців у "Маскараді" Юрій Ткач пише:

Я через це не можу нормально серіал дивитись.))) Це якась істерика!)))

Підписники придумали навіть нове прізвисько Сергію – "Легендарний корейський актор Сер Баб Кін", а ще зазначають, що герой Сонґ Гі Хун навіть рухається, як український співак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Павленко прокоментувала плітки про її роман з переможцем "Євробачення-2020" Даміано Давідом, а також розповіла про своє тяжке дитинство (відео)

"Гра в кальмара" — це південнокорейський вебсеріал (дорама) в жанрі детективу, виживання й пригодницького бойовика. Дев'ять епізодів розповідають про 456 людей, які, через фінансові проблеми, дають згоду пограти в дитячі ігри, головним призом яких є гроші. Проте, даючи згоду, ніхто ще не здогадується, що ставки смертельні.

Як вам здається, чи схожий Сергій Бабкін з Лі Чон Че? Голосуйте!

poll_content_775

Дивіться історію кохання Сергія та Сніжани Бабкіних:

Новини по темі