«1+1 Україна» розпочинає зйомки європейського сезону «Голосу країни» у співпраці із Польщею

Голос країни
Зйомки європейського сезону Голосу країни вперше відбудуться у співпраці із Польщею - 1+1

«1+1 Україна» та один із найпопулярніших польських мовників працюють над створенням 13 сезону головного українського музичного проєкту.

Поділитися:

Вперше в історії «Голос країни» розширює свої межі: телеканал «1+1 Україна» та один із найпопулярніших польських мовників працюють над створенням 13 сезону головного українського музичного проєкту. Європейський сезон, прем’єра якого відбудеться на телеканалі «1+1 Україна», покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренери "Голосу країни-13": за кого вболіватимете у новому сезоні?

Голос країни

Команди із України та Польщі об’єднали свої зусилля для створення нового сезону «Голосу країни». На запрошення польської сторони, яка вкотре відкрито всебічно підтримує український народ, та зважаючи на безпеку учасників та виробничого процесу, зйомки відбудуться у Варшаві на потужностях польських партнерів. З українського боку над проєктом працює Big Brave Events – підрозділ 1+1 media, який реалізує великі міжнародні проєкти. «Голос країни-13» об’єднає українців з усіх куточків світу на знімальному майданчику у Польщі. Сезон транслюватиметься українською мовою як в Україні, так і в Польщі на знак підтримки всіх українців, які були змушені залишити свої домівки після повномасштабного вторгнення росії.

Нещодавно стали відомі імена всіх чотирьох тренерів “Голосу країни-13”. Тренерами стали self-made артистка Юлія Саніна, зірка номер 1 в Україні - Артем Пивоваров, музичний продюсер, співзасновник лейблу ENKO Іван Клименко та обличчя сучасної музики та тренерка-переможниця “Голосу країни-11” - DOROFEEVA.

Окрім того, цього року у “Голосу країни” вперше з’явиться саундтрек, який зазвучить голосами тренерів нового сезону. Продюсером треку став сонграйтер, співзасновник лейблу ENKO та тренер-дебютант Іван Клименко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Голос країни" дає надію тренерам, учасникам та тим, хто буде його дивитись", — DOROFEEVA про новий сезон музичного проєкту

Голос країни

Про The Voice

Із загальною кількістю 148 франшиз хіт-шоу талантів The Voice від ITV Studios є найуспішнішим брендом формату на світовому ринку без сценаріїв. Франшиза Voice складається з The Voice, The Voice Kids, The Voice Teens, The Voice Senior, The Voice Rap, The Voice All Stars і The Voice Generations.
Міжнародним розповсюдженням займається ITV Studios.

Для того, аби “1+1 Україна” був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому “1+1 Україна” через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

«Голос країни» у соцмережах: Facebook, Instagram,YouTube.
 

Новини по темі