Учасниця "Голосу країни-13" з Донеччини потужним унікальним вокалом розвернула усі 4 тренерські крісла: як це було

Голос країни
17-річна Христина Старикова взяла свистячу ноту на Голосі країни-13

Унікальний регістр та свистяча нота: 17-річна Христина Старикова з Донецької області розвернула усі тренерські крісла на "Голосі країни-13"

Поділитися:

Цієї неділі на телеканалі “1+1 Україна” відбувається показ третього епізоду європейського сезону "Голосу країни-13". Новий сезон знімають у Варшаві за підтримки польських партнерів та на їхніх потужностях. Європейський "Голос країни-13" покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світові. У легендарні червоні крісла проєкту сіли суперзірки та справжні музичні профі Юлія СанінаАртем ПивоваровІван Клименко та DOROFEEVA.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 16-річний Владислав Пелих з окупованого міста Пологи розчулив тренерів зворушливим виступом на "Голосі країни-13"

На сцену "Голосу країни-13" у третьому епізоді вийшла 17-річна Христина Старикова з піснею JVKE “Golden hour”. Дівчина родом з Миргорода, що на Донеччині. Змалечку Христина стала зіркою власного міста, адже виступала на всіх місцевих заходах. Учасниця розповідає, що інші мешканці міста навіть впізнавали її на вулиці через її активність у культурному житті Миргорода. Через війну дівчина була змушена виїхати до Києва.

Христина Старикова

 

"Вірю, що повернусь у своє рідне місто та знову заспіваю там гімн України на День Незалежності. Усі люди будуть радіти життю, і в нас буде щасливе майбутнє у вільній Україні", — ділиться Христина Старикова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Кожен молодий артист — для мене вчитель", — Іван Клименко про тренерство в "Голосі країни-13" та особисте життя

Унікальний голос дівчини та майстерність виконання відняли мову у всіх тренерів. Усі відзначили оригінальний вокал Христини та її потужний виступ. Тренерів по-справжньому здивувала висока нота, яку дівчина ідеально виконала наприкінці пісні.

Христина Старикова

“У Вас безмежний голос. Я сиділа і думала: "А що далі? Чим вона ще вразить?". А Ви вражали та вражали до останнього. Ви підкорили мене", — захоплено коментує Юлія Саніна.

Христина зробила непростий вибір та приєдналася до команди Юлії Саніної.

Дивіться також повний випуск третього епізоду "Голосу країни-13" на сайті 1+1: 

Нагадаємо, під час зйомок “сліпих прослуховувань” на сцену “Голосу країни-13” вийшло 60 різножанрових вокалістів, які під час кожного виступу дивували тренерів Юлію Саніну, Артема Пивоварова, Івана Клименка та DOROFEEVA, а також глядацьку залу потужними голосами. 13 сезон музичного проєкту “Голос країни” було реалізовано спільно з Telewizja Polska (TVP). За новими правилами, команди тренерів цього року складатимуться із 10 співаків, які стануть справжніми амбасадорами української музики у Європі.

Дивіться "Голос країни-13" щонеділі на 1+1 Україна та на платформі Київстар ТБ. Крім того, подивитися проєкт можна на MEGOGO та ОТТ-платформах на території України. Повні випуски програми будуть доступні на офіційних сайтах каналу 1+1 та "1+1 video" по закінченню кожного епізоду (для території України) та на YouTube-каналі "Голосу країни".

Більше подробиць про «Голос країни-13» у соцмережах:

Facebook
Instagram

 

Новини по темі