«Я дуже щасливий, що у мене є син!», – Святослав Вакарчук вперше розповів, як народження сина змінило його життя

Голос країни
«Я дуже щасливий, що у мене є син!», – Святослав Вакарчук вперше розповів, як народження сина змінило його життя

Фронтмен гурту "Океан Ельзи" вперше після народження сина у розгорнутому інтерв'ю поділився емоціями від батьківства.

Поділитися:

Тренер «Голосу країни» Святослав Вакарчук дав розгорнуте інтерв’ю виданню «Теленеделя», в якому розповів не тільки про творчість, а й поділився думками щодо особистого життя. Нагадаємо, нещодавно у фронтмена гурту «Океан Эльзи» народився син. Іванові, якого назвали на честь дідуся, вже півроку. Святослав розповів, як народження сина змінило його життя:

Звичайно, маленькі діти впливають на якісь побутові зміни. Ну й, безумовно, з’явилися певні емоції, яких я не знав раніше. Але в глобальному масштабі – з точки зору мого відношення до життя, все як і раніше: люблю музику, людей, прагну жити насиченим життям. Просто завдяки сину моє життя стало більш змістовним.

Вакарчук про сина

Святослав Вакарчук розповів, що співає Іванові колискові:

Навіть хочу записати альбом колискових. Щоправда, син ще дуже маленький, аби вибрати, які йому більше до вподоби. Тому трохи доведеться зачекати. 

Святослав Вакарчук завжди тримав особисте життя поза полем публічних обговорень. Проте звісткою про народження сина музикант поділився публічно:

Як би я міг це приховати?! Я дуже щасливий, що в мене є син!

Більше про особисте життя музиканта, зокрема про кризу середнього віку та побутові звички читайте в тижневику «Теленеделя».

вакарчук
Дивіться щонеділі о 21:00 на 1+1 шоу "Голос країни", в якому після довгої перерви в тренерське крісло повернувся Святослав Вакарчук. Разом з солістом гурту «Океан Ельзи» кращих вокалістів країни обирають найавторитетніший український продюсер Потап, digital-сенсація DOROFEEVA та поп-королева Оля Полякова, яка вперше сіла у легендарне червоне крісло. Гасло дванадцятого сезону шоу —«Так звучить твоя країна».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖСльози Вакарчука та дзвінок до Дантеса: чим здивував другий епізод «Голосу країни-12»

Вже цієї неділі, 6 лютого, о 21:00 на 1+1 третій епізод "сліпих" прослуховувань:

Новини по темі