Сльози Вакарчука та дзвінок до Дантеса: чим здивував другий епізод «Голосу країни-12»

Голос країни
Сльози Вакарчука та дзвінок до Дантеса: чим здивував другий епізод «Голосу країни-12»

Вчора на телеканалі 1+1 показали другий епізод головного музичного шоу під назвою «Голос країни», в якому суперзірки у ролі тренерів продовжили відбирати найталановитіших учасників у свої команди.

Поділитися:

На "Голос країни-12" прийшла 17-річна школярка – Марія Сур. Дівчина виросла у сім'ї майстрині з манікюру та приватного підприємця. З дитинства вона мріє стати відомою співачкою та сподівається, що шоу допоможе здійснити бажане. Вокалістка виконала трек 2WEI  «Survivor» та розвернула 3 крісла зіркових наставників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖГолос країни-12: всі виступи другого ефіру (відео)

Спів дівчинки настільки сподобався тренерам, що між Олею Поляковою та DOROFEEVA розпочався справжній батл. Тренери випробовували усі можливі інструменти, аби дівчина обрала саме їх, тому звернулися за підтримкою до найближчих людей. Так, Оля Полякова подзвонила донці Маші, щоб та дала аргументи на підтримку команди зіркової матері, а DOROFEEVA своєму чоловікові Дантесу.

«Моя мама дуже гарно викладає вокал, в неї є підхід до кожного учня. Вона - один з найкрутіших тренерів. Якщо в тебе щось не вийде, або хтось тебе образить, ти будеш під крилом моєї мами в надійних руках», — підтримала маму Маша Полякова.

Полякова дочка

Дантес також підтримав дружину та використав усі аргументи: «Марія, інших варіантів немає. Ви бачите перед собою Надю – цю чудову, красиву артистку. Бонусом ви ще отримаєте і мене».

Молода співачка обрала команду DOROFEEVA.

Вийшов на сцену і вокаліст з неймовірним голосом співака епохи Відродження Роман Меліш із села Ясенівці. Артист виконав барокову арію Антоніо Вівальді "Vedro con mio diletto" та підкорив тренерів своїм контратенором настільки, що Святослав Вакарчук навіть просльозився.

"Вперше бачив, щоб Вакарчук плакав. Я думав, він не вміє цього робити", — здивувався Юрій Горбунов.

Святослав Вакарчук прокоментував виступ учасника:

«Було три моменти, коли у мене були мурашки по шкірі. Вперше – це, коли ви власне почали, і я почув тембр вашого голосу. Другий раз, коли ви зробили дуже складний, але дуже красивий мелізм. Ну і звісно фінал – вихід на тоніку — це було просто неймовірно».

Співак обрав команду Вакарчука.

Недільного вечора на сцену «Голосу країни-12» вийшов і 20-річний Олександр Свіріденко – вокаліст та гітарист Міністерства оборони України. Співак виконав пісню «О, мамо» гурту Сальто назад під акомпанемент оркестру та розвернув 2 крісла зіркових наставників.

«Я була б щаслива з вами разом попрацювати та одразу запрошую разом виступити на моєму наступному сольному концерті», — сказала DOROFEEVA.

Молодий артист обрав наставницею переможницю минулого сезону проєкту DOROFEEVA.  

Також здивував тренерів і виступ дуету "2Tone" Богдана та Івана. Співаки з підліткового віку виступають на вулицях, але познайомилися менше року тому та вирішили скооперуватися, щоб заробляти гроші разом. Співпраця у дуеті вигідна обом: Іван співає, а Богдан – музичний геній (так його називає Іван).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми прийшли показати, як звучать вулиці Києва", — дует 2tone про мотивацію та вибір тренера в шоу "Голос країни-12"

Артисти виконали трек «Солдат» гурту 5'Nizza так яскраво, що Оля Полякова та Святослав Вакарчук не всиділи на своїх місцях, і всередині виступу вибігли на сцену, щоб підспівувати учасникам. «2Tone» змогли розвернути 2 крісла.

«Оля, я прошу тебе, по дружбі, поступися мені, це мої люди, це ж очевидно. Мені так сподобався тембр! Я повернувся через секунду», — сказав Святослав Вакарчук.

Музиканти вирішили продовжити участь у команді Святослава Вакарчука.

Нагадаємо, тренерами 12 сезону стали: найавторитетніший український продюсер Потап, digital-сенсація DOROFEEVA, рок-легенда, соліст гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук, а також  поп-королева Оля Полякова, яка вперше сяде у легендарне червоне крісло. Дванадцятий сезон шоу пройде під слоганом «Так звучить твоя країна».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ«Голос країни – 12» на 1+1: у шоу з’явився «Другий шанс» для учасників та ще одне тренерське крісло

Все, що відбувається за лаштунками шоу, глядачі традиційно зможуть побачити на YouTube-каналі проєкту. Цьогоріч ведучими бекстейджу, знятого за підтримки «Київстар ТБ», стали переможець «Голосу країни-11» Сергій Лазановський та випускниця 1+1 Media School Наталі Солонік. Ведучими бекстейджу для соцмереж телеканалу 1+1 стали співачка та учасниця «Голос країни – 10» Lida Lee, фіналіст 11 сезону Тьома Паучек, суперфіналіст 9 сезону KHAYAT та учасниця «Голос.Діти-4» Ніно Басілая.

Facebook: www.facebook.com/goloskrainy

Instagram: www.instagram.com/goloskrainy_official

YouTube: www.youtube.com/c/goloskrainy

Новини по темі